Evet bir acc zedemsi olarak umutla bekliyorum dünkü eksi 18 i artiya cevirmesini. Eksi getirmesin gene raziyim. Klasik ppfci olduk gibi getiri yerlerde. Satmaya kıyamıyorum ya la😂
Evet bir acc zedemsi olarak umutla bekliyorum dünkü eksi 18 i artiya cevirmesini. Eksi getirmesin gene raziyim. Klasik ppfci olduk gibi getiri yerlerde. Satmaya kıyamıyorum ya la😂
Yatırım tavsiyesi değildir. tavsiye olarak değerlendirilemez. Her zaman kendi kararınızı kendiniz veriniz.
Tabloyu bende telefona indirmiştim ama hisse takipli olan gitti fon izleme Son adlı olan kaldıonu hala görebiliyorum.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Acc pişmanlıktır.lanet ettirdi kendinden.1 ayım boşa geçti.yüzde 9 mk karşılığı oldu.tümünü sattım yılbaşı öncesi.birileri gaza basarken bu arkalarından bakıyor.hisse senedi fonu vasfını yitirdi bence.yeni yılda ne yapar kendilerini düzaltirlerse tekrar girerez fona.bu fon webster i bile ters köşe yaptı.
Yer İmleri