Sayfa 237/1001 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Evet bir acc zedemsi olarak umutla bekliyorum dünkü eksi 18 i artiya cevirmesini. Eksi getirmesin gene raziyim. Klasik ppfci olduk gibi getiri yerlerde. Satmaya kıyamıyorum ya la😂
    Yatırım tavsiyesi değildir. tavsiye olarak değerlendirilemez. Her zaman kendi kararınızı kendiniz veriniz.

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Mustafam 4gb var diyorum
    Hafiza yok...kardesimmmmm
    Tcd arti 4 yapar mi sence ����������
    Söylediğinize kendiniz bile inanmıyorken ben nasıl inanayım 4 gb'lık telefon kullandığınıza üstadım 4 vardır ama 64 gb dır o TCD 4 yapar ama bugün değil

3. Tabloyu bende telefona indirmiştim ama hisse takipli olan gitti fon izleme Son adlı olan kaldı onu hala görebiliyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Bir şey rica etsem çok mu saçma olur acaba...

Bugün forumda bir arkadaş kendi portföyünde hangi fonlar varsa onları yazmıştı benimde ilgimi çekti açtım inceledim içinden beğendiklerime yatırım yaptım.

Acaba herkes kendi hesabında hangi fonlar varsa yazabilir mi belki ilham alırız... burada yapılan paylaşımlar benim için çok faydalı oluyor
    Ben paylastim ama bence siz kendiniz karar verin

5.  Alıntı Originally Posted by Reew Yazıyı Oku
    Tabloyu bende telefona indirmiştim ama hisse takipli olan gitti fon izleme Son adlı olan kaldı onu hala görebiliyorum.
    Demekki kopyasını oluştur demediniz Bağlantıyı kopyala falan dediniz büyük bir ihtimalle

6.  Alıntı Originally Posted by Fonetik Yazıyı Oku
    Evet bir acc zedemsi olarak umutla bekliyorum dünkü eksi 18 i artiya cevirmesini. Eksi getirmesin gene raziyim. Klasik ppfci olduk gibi getiri yerlerde. Satmaya kıyamıyorum ya la😂
    Sabrınıza hayranım üstadım %100 ACC devam mı?

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sabrınıza hayranım üstadım %100 ACC devam mı?
    Tut tut belkim playboy davşanı çıkar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8. Acc pişmanlıktır.lanet ettirdi kendinden.1 ayım boşa geçti.yüzde 9 mk karşılığı oldu.tümünü sattım yılbaşı öncesi.birileri gaza basarken bu arkalarından bakıyor.hisse senedi fonu vasfını yitirdi bence.yeni yılda ne yapar kendilerini düzaltirlerse tekrar girerez fona.bu fon webster i bile ters köşe yaptı.

Sayfa 237/1001 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •