Evet bir acc zedemsi olarak umutla bekliyorum dnk eksi 18 i artiya cevirmesini. Eksi getirmesin gene raziyim. Klasik ppfci olduk gibi getiri yerlerde. Satmaya kyamyorum ya la😂
Evet bir acc zedemsi olarak umutla bekliyorum dnk eksi 18 i artiya cevirmesini. Eksi getirmesin gene raziyim. Klasik ppfci olduk gibi getiri yerlerde. Satmaya kyamyorum ya la😂
Yatrm tavsiyesi deildir. tavsiye olarak deerlendirilemez. Her zaman kendi kararnz kendiniz veriniz.
Tabloyu bende telefona indirmitim ama hisse takipli olan gitti fon izleme Son adl olan kaldonu hala grebiliyorum.
Selamlar. Burada yazm olduum bilgi, yorum ve dnceler tavsiye ve yatrm danmanl kapsamnda deildir. Webster stad nerede diye sormayn, ite burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Acc pimanlktr.lanet ettirdi kendinden.1 aym boa geti.yzde 9 mk karl oldu.tmn sattm ylba ncesi.birileri gaza basarken bu arkalarndan bakyor.hisse senedi fonu vasfn yitirdi bence.yeni ylda ne yapar kendilerini dzaltirlerse tekrar girerez fona.bu fon webster i bile ters ke yapt.
Yer mleri