Bizim de alttaki yok iki gundur evin ici 20 derece gunduz neyse gunes cikti da 21.6 oldu iyi su an Originally Posted by Webster Kis ortasinda altimdaki tasindi Gelde sovme Gerci pinti evdeykende yakmiyordu o ayri
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Balkonlar da isicam li panelcam olmasi super olurdu Originally Posted by Webster Panjur sistemininde etkisi buyuk Hepsini indiriyorum Boylece camlar sicacik...
Originally Posted by servetbey Balkonlar da isicam li panelcam olmasi super olurdu O da var ustadim o da var
Faiz ve borsa beklentim hala aynıdır
Originally Posted by mertkucukuncu Faiz ve borsa beklentim hala aynıdır evet hatirliyoruz beklentini gecen yil faiz 26 olan zaman ve bu yil borsa 107 bin olan zaman
Originally Posted by shangil evet hatirliyoruz beklentini gecen yil faiz 26 olan zaman ve bu yil borsa 107 bin olan zaman Evet tekrar hatirlatiyorum, bist 99k faizler en aşşagi 30 Bu arada Allahin askeri memleketinin sana ihtiyacı var ekonomi felan bunlar günah şeyler boşver bunları
Originally Posted by mertkucukuncu Evet tekrar hatirlatiyorum, bist 99k faizler en aşşagi 30 Bu arada Allahin askeri memleketinin sana ihtiyacı var ekonomi felan bunlar günah şeyler boşver bunları Ne zamana 01 ocak 2021 mi ciger🤔🤔🤔
Originally Posted by Webster Ne zamana 01 ocak 2021 mi ciger[emoji848][emoji848][emoji848] Pek kısa zamana
Forum Rules
Yer İmleri