Originally Posted by 06acm06 Fıd açıklayım mı webcim.. Acikladilar bile ustadim gec kaldiniz
Originally Posted by traderpanda evet üstadım hatalı fiyat şimdi sordum web üstada özel fiyatmış Banda ustad beni kalkpten goturecek bu saatte fidi nerden ogreneceksiniz
Originally Posted by admustafa Üstadım -%1.66 sadece %50'lik hisse kısmın getirisi normalde -%0.83 etki etmesi gerekir ki bu durumda beklenenden daha yüksek değer kaybı gelmiş diyebiliriz. Mustafa sadicim Tcd beklentiniz nedir ben eksi 2.55 didim
Originally Posted by Webster Mustafa sadicim Tcd beklentiniz nedir ben eksi 2.55 didim -1,85 yazıldı bir ara Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 -1,85 yazıldı bir ara Sent from my iPhone using Tapatalk O hisselerin yazdigi eksi deger...ondan farkli birsey gelecek burak hocam
Originally Posted by Webster O hisselerin yazdigi eksi deger...ondan farkli birsey gelecek burak hocam Güzel bir şey gelsin[emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by shangil Sayin admustafa sizce osd tpf gibi fonlar riske girermi bu durumda? ben dusuncem genel anlamda ,piyasa da işler bozulması ve adı ustunde ,borcluların odeme yapamama riski (odemez demedim riski dedim)
Originally Posted by shangil Sayin admustafa sizce osd tpf gibi fonlar riske girermi bu durumda? Hangi durumda Sn.Shangil borsanın durumundan mı?
Forum Rules
Yer İmleri