Originally Posted by burak1987 Güzel bir şey gelsin[emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk Tcd batmis Tahminim eksi 2.55 miydi Cevap eksi 2.57 gelmis Fid e laf atanlar...fid arti 0.53 gelmis Mkk degerleridir Gmr daha aciklanmamis
Originally Posted by Webster Tcd batmis Tahminim eksi 2.55 miydi Cevap eksi 2.57 gelmis Fid e laf atanlar...fid arti 0.53 gelmis Mkk degerleridir Gmr daha aciklanmamis Fid saka tcd gercek eksi 2.57 yapmis mk fonu
Ilginc tcd bu saatte mkk ya giris yapmazdi nasil olduysa yapmis
Originally Posted by Webster Mustafa sadicim Tcd beklentiniz nedir ben eksi 2.55 didim Başında 2 olması muhtemel fakat virgülden sonrası için bişey diyemem üstadım.
Originally Posted by Webster Eksi 2.55 diyorum Ters poz actiysaki sanmiyorum arti bile getirebilir Hayrani ustadim goruyormusun yine nasil tutturdum
Originally Posted by Webster Ilginc tcd bu saatte mkk ya giris yapmazdi nasil olduysa yapmis Dünkü fiyatı görüyorsunuz şu an o yüzden
Originally Posted by admustafa Başında 2 olması muhtemel fakat virgülden sonrası için bişey diyemem üstadım. Portfoyunda tcd yokmu mustafa gir mkk dan bak yansimis bende sasirdim
Originally Posted by admustafa Dünkü fiyatı görüyorsunuz şu an o yüzden Mumkun degil mustafa mkk ya yansimis...
Forum Rules
Yer İmleri