Originally Posted by Webster Genel yorumlad eksi 2 altinda...vay anam buradan arti cakarsa ne iyi olurudu Güzel olurdu ama 250 milyona yaklaşan büyüklükle zor gibi. 25 milyonluk bir fon olsaydı çıkabilirdi artı. Belli olmaz TCD bu
Originally Posted by Webster Yok ustadim Plani tamamlayamadik Tahminen 13 is gunu surdu 16 k artidayim Yarin 5 k eksi yazsa 11k Yarinki kapanista kotu olursa 11 de oyle gidecek sifira sifir Kaç k yatırımla bu getiriyi elde ettiniz bir sakıncası yoksa
Originally Posted by admustafa Güzel olurdu ama 250 milyona yaklaşan büyüklükle zor gibi. 25 milyonluk bir fon olsaydı çıkabilirdi artı. Belli olmaz TCD bu Rabbim buyuk 250 milyon rabbimin yaninda neki sadicim
Originally Posted by imaus Kaç k yatırımla bu getiriyi elde ettiniz bir sakıncası yoksa 180k gibi ama kademeli aldim Ilk gunden 180k girmis olsam daha cok olurdu getirisi
Tcd tahminim - 3 ,- 3,5 arası SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by ideaid Tcd tahminim - 3 ,- 3,5 arası SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Vay arkadas hicmi olumlu dusunen yok Yapmayin gozunuzu seveyim
Originally Posted by Webster 180k gibi ama kademeli aldim Ilk gunden 180k girmis olsam daha cok olurdu getirisi Burdan birşey daha tecrübe etmiş olmanız lazım üstadım kademe miktarını iyi ayarlamak lazım Özellikle hisse içeren fona giriyorsanız
Originally Posted by Webster Sen daha olayi anlamamissin Yarini sormuyoruz ustad cuma kapanis sonrasi tcd kac yazdi sence her ikiside yarın göreceğimiz fiyat içindi bu kadar stres size fazla üstadım yatın dinlenin + verdik yine yaramanadık
portföy hesaplama tablosu https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
Forum Rules
Yer İmleri