Sayfa 361/1001 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Boyle ise tukureyim
    Irak borsasi arti 0.63 te
    Adamlar yuzunden bizim borsa cokuk

Ustadlar dunya kavruluyor...dax fransa vs gocuyor

Haftasonu biz buna dikkat cekmeye calistik bazilari bitti yola devam dedi...
    Iran borsasi kapalidir dostum artis eksi yok bugun. kasten kapattilar kac gun
    iran borsasi da baska bor cok ulkeler gibi bir yalandir. sen o indexe bakma

P.S. siz irak borsasin dediniz tabi

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Tüm fonlara satış verdim. Yani elimde sadece TCD vardı. Karlılığı %20, bereket versin.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

3.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Eib sagol
    Nazarin Zararin buyuk kismin tpf eib osd yle kapattim. Buyuk ihtimal ozel sektora gececegim tamamen. Stoploss seviyem gelirse tabi borsada
    Nazar degmesin
    Gorusmek uzere!
    Azer bülbül portföyümüz örtüşüyor. EIB ve TPF bende de var ve bunların getirisi beni mutlu etti

4. bütün değişken fonların günlük performansını alt alta görebileceğim bir yer var mı?

5.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Azer bülbül portföyümüz örtüşüyor. EIB ve TPF bende de var ve bunların getirisi beni mutlu etti
    TCD VARMI USTAD SIZDE? osd nasil? osd nasil? bu eibi anlamiyorum valla ama satmayacagim.
    ben bekliyorum tcd bana 1 ayda ppf nin 10 kati kar vermis nazar degmesin.

Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Bizim borsanın zaten bir düzeltmeye ihtiyacı vardı buda vesile oldu. Uzun sürmez umarım.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Dunya cokuyorsa bu duzeltme degildir...ytd

7. Sattım hisse endeks fonunu. BİST 112.600 de de tutunamayacak gibi. Bugün yarın 110 binleri görmesi muhtemel sanki. Bir anlamda düzeltme lazımdı. Ama yeniden girmek için temkinli olmalı. Bol kazançlar, en azından kardan zararlar ... YTD

8.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Tüm fonlara satış verdim. Yani elimde sadece TCD vardı. Karlılığı %20, bereket versin.
    tamamı hisse yoğun portföye ben de full satış verdim, yarına yansıyacak zararı saymadan 49 günde getirisi mk 83 bereket versin

Sayfa 361/1001 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •