Sayfa 390/1001 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Tcd yi yönetenler piyasayı en iyi okuyan kişiler, tebrik etmek lazım...

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    üstadım, bu haberi akşam sputnik'te okumuştum ama bizim açımızdan sorun şu: piyasa oyuncuları olayları istedikleri gibi kullanıyorlar. mesela dünkü düşüş, teknik olarak göstergeleri sat durumuna getirdi ve borsacıların tabiriyle stopları patlattı. eskiden stoplos hayat kurtarır deniyordu ama şimdi bu olay da yatırımcıyı tuzağa düşürmek için kullanılıyor. dün itibarıyla normalde en fazla yüzde bir civarı düşüş olmalıydı. ama oldukça sert hareketlerle küçük yatırımcı korkutuldu. akşam haluk Canberk'i dinledim. borsa düşerken viopta aylık kontratlarda yoğun şekilde lonk pozisyon almışlar. şu duruma göre en kötü 110 görüp yavaş yavaş normale döneriz diye açıkça fikrini söylüyor ki haluk Canberk oldukça temkinlidir. fikrini tamamen elindeki verilere göre söyler. bu yüzden bir işlem yaparken tersine de hazırlıklı olup o yönde de planımız olmalı. mesela dün haklı olarak satış yaptık ama ful çıktık. halbuki yarısını çıksaydık bu günkü yükselişte riski azaltsak ta kazanmaya devam eder, aksine düşüşün devamı halinde de uygun bir yerden çok daha hesaplı bir alış yaparak sattığımız seviyeye dahi gelmeden kâra geçerdik. demek istediğim bu.

Tcd -0,54. Boş yere yandık bittik dedik. Hemen geri dönüş[emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım, bu haberi akşam sputnik'te okumuştum ama bizim açımızdan sorun şu: piyasa oyuncuları olayları istedikleri gibi kullanıyorlar. mesela dünkü düşüş, teknik olarak göstergeleri sat durumuna getirdi ve borsacıların tabiriyle stopları patlattı. eskiden stoplos hayat kurtarır deniyordu ama şimdi bu olay da yatırımcıyı tuzağa düşürmek için kullanılıyor. dün itibarıyla normalde en fazla yüzde bir civarı düşüş olmalıydı. ama oldukça sert hareketlerle küçük yatırımcı korkutuldu. akşam haluk Canberk'i dinledim. borsa düşerken viopta aylık kontratlarda yoğun şekilde lonk pozisyon almışlar. şu duruma göre en kötü 110 görüp yavaş yavaş normale döneriz diye açıkça fikrini söylüyor ki haluk Canberk oldukça temkinlidir. fikrini tamamen elindeki verilere göre söyler. bu yüzden bir işlem yaparken tersine de hazırlıklı olup o yönde de planımız olmalı. mesela dün haklı olarak satış yaptık ama ful çıktık. halbuki yarısını çıksaydık bu günkü yükselişte riski azaltsak ta kazanmaya devam eder, aksine düşüşün devamı halinde de uygun bir yerden çok daha hesaplı bir alış yaparak sattığımız seviyeye dahi gelmeden kâra geçerdik. demek istediğim bu.
     Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Tcd -0,54. Boş yere yandık bittik dedik. Hemen geri dönüş[emoji3]

Ustadim bu soyledikleriniz normal bir duzeltme olsa gecerlidir. Yineliyorum abd ile iran ortak aciklama yapmadan bu film bitmis sayilmaz...bugun arti yapabilir ama yarin?
    Iranin intikam alacagiz soylemiyle yuzde 4 dusen bist, iranin fiili bir hareketinde kac duser???

Puslu hava gecene kadar ben yokum
    Burak ustad alim yapabilirsiniz 😀😀izleriz

5. [QUOTE=Webster;4031534]Onstan yirtti gibiiiii[/

bundan sonra hisse fon alacaksam bu fon tcd'den başkası olmayacak. tabi fon, şu haliyle yönetildiği sürece. adı üstünde değişken, düşüşlerde onzdan yırtacak, yükselişlerde doğru hisselerle kazanacak vs.

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim bu soyledikleriniz normal bir duzeltme olsa gecerlidir. Yineliyorum abd ile iran ortak aciklama yapmadan bu film bitmis sayilmaz...bugun arti yapabilir ama yarin?
    Iranin intikam alacagiz soylemiyle yuzde 4 dusen bist, iranin fiili bir hareketinde kac duser???

Puslu hava gecene kadar ben yokum
    Burak ustad alim yapabilirsiniz ����izleriz
    Kurt puslu havayı sever. Sende hisseci borsacı kumaşı yok üstadım yol yakınken daha düşük riskli varlıklara ılık ılık yanaş. yoksa iki ihtimal var,

1. Malsız kalacaksın piyasa uçacak
    2. Malda kalacaksın çok sert düşecek

genelde tecrübem, önce 1 sonra 2 yaşanıyor sonra da borsa Kumar denilip çıkılıyor. Yol yakınken kira sertifikası olur Eurobond olur aman diyeyim...

7. Hisse fonlar Allah belanızı versin.elimdeki 7 hisse fon.1 tane tcd etmiyorrr..

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Kurt puslu havayı sever. Sende hisseci borsacı kumaşı yok üstadım yol yakınken daha düşük riskli varlıklara ılık ılık yanaş. yoksa iki ihtimal var,

1. Malsız kalacaksın piyasa uçacak
    2. Malda kalacaksın çok sert düşecek

genelde tecrübem, önce 1 sonra 2 yaşanıyor sonra da borsa Kumar denilip çıkılıyor. Yol yakınken kira sertifikası olur Eurobond olur aman diyeyim...
    [emoji106][emoji106]

Dolarda operasyon başlamış. Artık 5,85 demi durur bilinmez. Birde yabancı girişi başladımı tamamdır

Sayfa 390/1001 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •