Internet yasagi gozalti pazarina giren hissede olur.
Originally Posted by Jardel414141 Internet yasagi gozalti pazarina giren hissede olur. Brütte da oluyo,bunda alınmamış
Originally Posted by Jardel414141 Brut takasa girip ertesi gun dusmeyen hisse mi var.adamlar bilerek brute soktu.twitterdan birileri gazladi millete yiktilar mali tavandan yuzde 15 geri geldi.yarinda yuzde 10 gelse yapar yuzde 25.kim verecek acaba bunun vebalini... Ben yukarıda örnekleri tarih tarih yazdım,düşmez demiyorum...
Originally Posted by Viop& Ben yukarıda örnekleri tarih tarih yazdım,düşmez demiyorum... Ortak burut takas geldin ya.yarin çok mu düşer
Originally Posted by erdi5757 Ortak burut takas geldin ya.yarin çok mu düşer Ben çok düşmesini beklemiyorum ama belli olmaz,neler düşündüğümü yazdım...
Originally Posted by Viop& Ben çok düşmesini beklemiyorum ama belli olmaz,neler düşündüğümü yazdım... Hiç bir şekilde artı açma ihtimali yok mu
Originally Posted by erdi5757 Hiç bir şekilde artı açma ihtimali yok mu Bana göre var,neden olmasın
Originally Posted by Viop& Bana göre var,neden olmasın Inş dediğin gibi olur ne oldu anlamadım yüzde 14 artıdan.
Forum Rules
Yer İmleri