Sayfa 7/46 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
Arama sonucu : 366 madde; 49 - 56 arası.

Konu: Rüzgarlı hisseler

1.  Alıntı Originally Posted by Rüzgar1717 Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

W formasyonunda karar yeri.Düşen trendi geçerse hedef 350.Daha önce 3 kere geçememiş

Ellerinize sağlık, önceki sayfalara bakmamıştım tekrar teşekkür ederim

Grafikteki çiziminize göre 300 kırması gerekiyor umarım gerçekleşir.

2. Çok Teşekkürler Hocam...

Sent from my LG-D958 using hisse.net mobile app

3. #egepro C sınıfı açıkçı olmaz ama temnkinli olmak gerekir.Daha önce güzelce haftalık flama yapmış çalıştırmış.Şimdi yine flama yukarı kırılmış 14tl civarı hedefi var.

[IMG][/IMG]
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Her zaman sizin paranız için sizin kararınız geçerlidir.

4. [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

#przma biraz tekinsizdir ama kanal içinde haftalık,günlükte W formasyonu tamamlamaya niyetli gibi.Haftaya en yüksek 3,15 civarı görebilir.Risk sevenlere
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Her zaman sizin paranız için sizin kararınız geçerlidir.

5. Ersu ve Martı için tesekkurler sayın Ruzgar 1717.....17 ye istinaden sorayım Çanakkalelimisiniz Ben oralıyımda merakımı bagıslayın 17 yi görunce cabamı dedim....Saygılar....

6. #dohol Büyük flama geliyor,hacim azalıyor.0,80 altı stop.0,84 üstü flama çalışır.Hedef 1,14 civarı.

[IMG][/IMG]

7. #skbnk

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Bu hafta 1,33 hedefli flama var.Genelde sığ bir hisse.OV bakınca haftalık RSI pozitif uyumsuzluk çalışmış yükseliş trendinde.OV ema 200 hedefi 1,59 civarı.

8. Baştan sona okudum. Hayırlı olsun sn Rüzgar1717. Biz KY lara çok faydalı olacağını düşünüyorum. Müsait bir zamanda YYAPI, ANELE ve HURGZ bakabilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Sayfa 7/46 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •