Originally Posted by burak1987 Doğru her zaman bir risk var. Sent from my iPhone using Tapatalk Irandan ziyade libyadan korkuyorum Cunku direk bizimle alakali olur oyle 2 seklinde dusus olmaz...
Originally Posted by myfinans TCD'yi ons az biraz törpüleyebilir. Eger dedigim gibi tcd de ons pozu varsa sizin dediginiz torpuleme islemi surecek gibi Ons daha dusecek...ytd
Originally Posted by Webster Irandan ziyade libyadan korkuyorum Cunku direk bizimle alakali olur oyle 2 seklinde dusus olmaz... Bende tam tersini düşünüyorum. Libyadan bir numara çıkmaz ama İran ın yaptığı bütün dünyayı etkiliyor ve haliyle borsayı etkiliyor. Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by Webster Which pazartesi? 13 January Pazartesi
Şant Manukyan Bloombergde şu an. S&P 3500 e gider diyor. Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 Bende tam tersini düşünüyorum. Libyadan bir numara çıkmaz ama İran ın yaptığı bütün dünyayı etkiliyor ve haliyle borsayı etkiliyor. Sent from my iPhone using Tapatalk Varan 1 https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...detti-5559442/
Originally Posted by burak1987 Şant Manukyan Bloombergde şu an. S&P 3500 e gider diyor. Sent from my iPhone using Tapatalk Onemli olan mert kucukuncunun ne dedigidir 😀
Originally Posted by admustafa 13 January Pazartesi Sadicim allah senin employe`ne sabir versin😀😀😀😀
Forum Rules
Yer İmleri