Bankalar henz daha tam itirak etmedi ykselie..Defter deerlerinin yarsndan ilem gryor ou..Onlar devreye girdiinde en yksek dediin deerlerin aslnda ne denli gdk kaldna arrsn..
Birde nasl baktna bal..1480 ons, 5.70 usd bekleyip; 1580 ons, 5.88 usd fiyatndan gram alanlar gibi bakarsan, reel olamazsn..Kendi kararn kendin ver..
S400 ler konusundan nce bu hafta ii gelen Jaffrey f-35 leri veriyoruz turkiye ile anlatk derse borsa 150k olur Nisan'a kadar![]()
benim sanyorum cesarete ihtiyacm var...bugune kadar al sat yaparak para kazandm. p ev aldm, paran batrdn dediler, tadilat yapp %50-60 kar ile sattm bazen 1 ay srd bazen 6 ay... son ev yatrmndan dolarn ykselmesi vs 210 bin dolar karl aldm evi (4 lira faland) 145 bin dolara zor sattm ve uzun bir sre konuta para yatrmay dnmyorum bu nedenle paray deerinde tutabilirsem ne mutlu bana ama mevduatla ok zor o nedenle fon borsa vs bir eyler yapmaya alyorum kendimce...
imdi 0.03 mevduattan alacama 0.10-.0.20 aras kazanma hedefim var gnlk sanyorum kaybetsemde ok takmayacam nk zaten mevduatta dursam zarar yazcam.
Sizin gibi deerli insanlardan da bir eyler renip bunlar harmanlayp hamle yapmaya alyorum.
mesala ben bugun kesin fon alrdm ek olarak ama bir ka arkadan dedii gibi yarn baya bir yksek aaca iin alm yapmay tercih etmedim ama borsann ilk dzeltme yapt yerde %40 daha giri yapmak istiyorum umarm sizlerde dzetme olmadan fonlardan kmay baarabilir gelirinizi arttrabilirsiniz
Hey maaallah 1 aylk getiriye bak.
Ne olduysa son 1 ayda olmu.
in ilginci fon ierii vadeli mevduat
Nerde bu mevduat acaba?
Yatrmc da 1 kii.
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=DPU
Yer mleri