Originally Posted by Webster Eger dedigim gibi tcd de ons pozu varsa sizin dediginiz torpuleme islemi surecek gibi Ons daha dusecek...ytd Ama artık düşüşü öngörüp önlem alırlar herhalde. Bu gün asıl banka endeksi hisse fonları acayip getiri sağlayacak. 6'yı geçen var.
Başkan hangi fonlardasın şimdi? Çok para kazandık koyacak yer bulamıyorum biraz da fon alalım. Originally Posted by Webster Onemli olan mert kucukuncunun ne dedigidir [emoji3]
Bistdeki yabancı girişi inanılmaz yüksek diyorlar. Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by nosfecagri Başkan hangi fonlardasın şimdi? Çok para kazandık koyacak yer bulamıyorum biraz da fon alalım. Ustadim ben suan gramda dinleniyorum ama ilk durakta tcd alacagim...bol kazanclar dilerim
Originally Posted by burak1987 Bistdeki yabancı girişi inanılmaz yüksek diyorlar. Sent from my iPhone using Tapatalk Sallamasinlar yuzde 1 artti Kim diyorsa getir buraya😀
Originally Posted by myfinans Ama artık düşüşü öngörüp önlem alırlar herhalde. Bu gün asıl banka endeksi hisse fonları acayip getiri sağlayacak. 6'yı geçen var. 4.53 bist endeksine 6 getiri normal Tcd dahi 6 yapmis olabilir...
Originally Posted by Webster Onemli olan mert kucukuncunun ne dedigidir [emoji3] O kim? Sent from my iPhone using Tapatalk
Eic...eib..gma..tcd...kub.. bilgisi olan var mi?
Forum Rules
Yer İmleri