Üstat teşekkürler bu excelde fıd i kaldırdın galiba. Bi tek bende fıd kalacak sen satınca.Aav aya ve gaf da takip edilmesi gereken fonlar gibi.bunlara hiç yatırım yapan var mı
Üstat teşekkürler bu excelde fıd i kaldırdın galiba. Bi tek bende fıd kalacak sen satınca.Aav aya ve gaf da takip edilmesi gereken fonlar gibi.bunlara hiç yatırım yapan var mı
Dostlar,
AED nin ATA PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON hisse senedi icerigini nasil bulabiliriz.
Aciklamalarda da yazmamislar osmanli portfoy gibi gizli kutu bunlar da sanki....
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Bu arada mps çok dengesiz ve oynak bir fon.son 1 haftalık bu dönemdeki çıkış ve inişleri beni hayal kırıklığına uğrattı.takip listemdeki en oynak fon oldu kendisi.eksi haneme kaydettim.
Aed yi 24 aralıkta alıp iran olaylarının olduğu günün ertesi 7 ocakta sattım.14 gün elimde kaldı.mevduat karşılığı yüzde 19 da kaldı.son 1 hagtaki düşüşlerde kazandığının fazlasını da götürdü.
En güzeli EIB
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bende
16 gundur olan tarafta mk ortalamasi 28.64
33 gundur olan tarafta ise mk ortalamasi 55.68
son mk ise 240.92
ayrica hanimin fon a da aldirdim umarim pozitif olur
MKK ya gore de cuma gunu icin bilgileri su sekilde idi
FON.KOD g.getiri MK aciklama
AED 0,6884 251,94 web ten
Son düzenleme : servetbey; 11-01-2020 saat: 15:15.
Rica ederim. FID'i kaldırmamdaki sebeb son düşüşlerdeki performansı üstadım. Yükselişlerde hisse tarafının yarısı beklentisi gerçekleşiyor %50 Hisse içeriği nedeniyle fakat düşüşlerde nerdeyse hisse tarafının düşüşüne eş düşüşler geldi. Bir süre daha devam edebilirim düşük miktarda olsa haliyle yükseliş tarafında beklentilerin büyük bir kısmı.
Bu arada AAV Ata portföy fonu dağılım raporunda hisse ayrıntısı bulunmuyor. GAF ise Gedik portföy fonu olduğu için iki tane aynı portföy şirketine ait fon olmuş olacak tabloda.
Ayrıca tablonun kopyasını kaydettikten sonra sizde kolaylıkla istediğiniz fonun dağılım raporundan bakarak ilave yapabilirsiniz. Formüllerde var elinizde sadece hisse ismi ve adetleri değiştirmeniz yeterli olacaktır.
Yer İmleri