Originally Posted by
ata_306
sayın keko sizi taaa 2016 trabzon topiğinden beri izlerim ara sıra aynı hisse de buluşuyoruz geçen aylarda netaş ta yazdıklarınız ve şu an sanırım doas ta ve klmsn da yazıyoruznuz temek analiziniz çok zaman tutuyor size teşekür ederim umarım hep beraber kazanırız lakin ben trabzonda 6 sene bekledim güzel kar ile ayrıldım 15 temmuz olmasa idi belki o zaman 4 5 tl olacak gibi gidiyordu trabzon sonra da bulaşmadım pek fazla daha temel sağlam bacalı şirketleri tercih ediyorum tenik te biraz öğreniyorum temel de kafa lazım o kadar bende yok iyi akşamlar
çok doğru hatırlıyorsunuz...sanırım bir kaç yıl önce idi..o vakitler trabzon 1,20 dibinden çıkışa geçmiş ve ralliye geçmiş idi..bir kaç ayda 3,50 civarlarına çıktığını hatırlıyorum..o vakit o rallinin tümünden faydalanamamıştım ama çok güzel de bir kar etmiştim bir kaç ay içinde..
o vakitlerde spor hisseleri ile ilgileniyordum..trabzondan sonra beşiktaştan da az bir kar yapıp spor hissesi maceramı kapattım...çünkü spor hisseleri yatırımcısına temettü vermiyorlar..bir çeşit para öğütme makinası gibi çalışıyorlar..sürekli bedelli yapıp yatırımcısını sömürüyorlardı...bende bu durumu gördüm ve bir daha da almadım...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri