Sayfa 597/1001 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Kapatcanmi sadicim bu aksam?
    00:01'de kapanmış olacak üstadım

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Kapatcanmi sadicim bu aksam?
    Kaydedebildiniz mi hocam?

3. Endeksin nerelere gideceğini, özellikle imkb 30 hisselerinin ve bankaların uzun vadeli düşen kırılımlarını görebilen, analizini ve projeksiyonunu sağlam yapan çok iyi anlar.Arife tarif gerekmez..
    Fonlarda işem yapanlara tekrar hatırlatayım, vadenizi uzun tutup, algılarınızın kirletilmesine müsafe etmeyin.

4. bisteki trendi kaçırmak istemiyorsak eib yanlış adres ben bistte kendim takılacağım bir süre

5. Arkadaşlar bir çaylak olarak ufak alımlar yapıp alışmaya çalışıcam teb akbank iş ing hepsi var en rahat anlaşılır nereden yapayım işlemleri neleri tavsiye edersiniz ilk etapta eib vs ..

VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teb de nema var valorlu alimlarda,is ing dusuk orandan repo yapiyor
     Alıntı Originally Posted by chekich26 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir çaylak olarak ufak alımlar yapıp alışmaya çalışıcam teb akbank iş ing hepsi var en rahat anlaşılır nereden yapayım işlemleri neleri tavsiye edersiniz ilk etapta eib vs ..

VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bist fena gidiyor sanki yarınlar yokmuş gibi delicesine alıyorlar. Teknik analistler yine ters köşe oldu.

8.  Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    Üstad sizin tablo çalışmasını örnek alarak kendi portföyümü spreadsheet'ten canlı datalarla yeniden oluşturmaya başladım.

Hisselerin günlük oransal değişimlerini iki tarih fiyatı çekerek manuel yapmanızın bir sebebi var mı? (HİSSE KODU; ''change'') attribute'ü aynı değeri veriyor sanki.
    EDİT: Burası fiyattaki nominal değişimi veriyormuş, hiç sormadım farz edin.

Bir de GOOGLEFINANCE fonksiyonu ile altın gümüş ve bitcoin fiyatı çekemedim. nette yazılım bilgisi isteyen çeşitli teknikler var, sizin bu fiyatları çekmek için bir yönteminiz var mı? SPDR GOLD'un gramla bağıntısını bulsam onun üzerinden hesaplama yapacağım en son

Tablonuz için teşekkürler
    Aslında sorunuz doğru. Yalnız "change" değil de "changepct" attribute'ü kullanılır ise manuel hesapla tamamen aynı sonucu verir. Yuvarlamalardan dolayı toplamda 1000-2000 TL ancak fark eder. O da bizim hesabımızı etkileyecek düzeyde bir fark değil. İstiyorsanız o şekilde yapın, aynı sonuca ulaşırsınız.

Saygılar.

Sayfa 597/1001 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •