Sayfa 290/864 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 6911 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1. adamlar güya milyonlarca tl değerinde finansal yatırım yapıyor ama ne hikmet ise yine de zarar etmeyi beceriyorlar...üstelik de brezilyalı patron ekonomist...insan olmadıktan sonra okumak pek de fayda vermiyor...şirketin zaten %68 i onların ...gözlerini %32 lik türk yatırımcısının gelirlerine dikmişler...adi herifler diyorum başka da bir şey demiyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    adamlar güya milyonlarca tl değerinde finansal yatırım yapıyor ama ne hikmet ise yine de zarar etmeyi beceriyorlar...üstelik de brezilyalı patron ekonomist...insan olmadıktan sonra okumak pek de fayda vermiyor...şirketin zaten %68 i onların ...gözlerini %32 lik türk yatırımcısının gelirlerine dikmişler...adi herifler diyorum başka da bir şey demiyorum...
    Senin SPK denen kurumun beş para etmedikten sonra bir işe yaramadıktan sonra millet her istediğini yapar , olan sana bana olur ,

3.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Vallahi herşey planlı , her oyunu oynuyorlar millet satsın diye haberde geliyor böyle , toplama bitince yatırıma başlıyoruz haberi vb , herşey planlı gidiyor ������
    şirket türkiyenin sektöründe en büyük şirketi..cirosu ve karı agresif artıyor...ama patronları hırsızlık peşinde...yatırımcıdan karı kaçırma derdine düşmüşler...umarım spk bunlara gereken cezayı verir de akılları başlarına gelir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Nasıl bir baskı var hissede bugün ya ayağa kalkar gibi oluyor tekmeyi vuruyorlar hemen

5.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Nasıl bir baskı var hissede bugün ya ayağa kalkar gibi oluyor tekmeyi vuruyorlar hemen
    klimasanı son üç aydır hep takip ediyordum ama hiç bu kadar adileştiğini görmemiştim...özelikle de şu brezilyalı fonun satışından sonra çok garipleşti...bu işte bir bit yeniği var...yoksa normalde hisse buralardan muhakak yukarı çıkması gerekiyordu...

şu anda borsanın en adisi yarışması yapılsa klimasan kesin birinci olur....

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    klimasanı son üç aydır hep takip ediyordum ama hiç bu kadar adileştiğini görmemiştim...özelikle de şu brezilyalı fonun satışından sonra çok garipleşti...bu işte bir bit yeniği var...yoksa normalde hisse buralardan muhakak yukarı çıkması gerekiyordu...

şu anda borsanın en adisi yarışması yapılsa klimasan kesin birinci olur....
    Normalde bu hissenin şu an 25-30 arası bir yerde olması gerekiyordu en kötü , ama gerçekten çok büyük bir baskı var , ihlasın manipülatörü cihan sütşurup denen manipülatörlerin finansörüde bunda galiba , zaten bu adam ihlastaki hisselerini satmıştı , Sonra burda adı çıktı , enverinde ben çıktığına inanmıyorum oda hala hissede büyük ihtimalle , 12 den 9 a gelirkende böyle olmuştu borsa gitmişti bu geri bırakıldı sınra 2 haftada % 100 benzer birşey olacak belliki , bariz silkeleme var , yoksa çıkacak adam niye bu fiyatlarda tutsun en az % 40-50 marjı varken ,

7. Zamanında arkadaşlar hisse biraz soğusun biraz soğusun derken kış ortasında buz bağladı bu mayısa kadar da çözülmez artuk 😂😂😂😂

8. ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 290/864 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •