Ýþte tam bu nedenle, bu bilanco ile niye aþaðý kirsin ki. Gün içinde 45 kademe oynamýþ. Bunlar borsanýn ozundy olan þeyler. Temel tekniði çiziyor.
MI 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýþte tam bu nedenle, bu bilanco ile niye aþaðý kirsin ki. Gün içinde 45 kademe oynamýþ. Bunlar borsanýn ozundy olan þeyler. Temel tekniði çiziyor.
Vay be, gider ayak benim gibilere cakmis da gitmis demek ki. Cani sagolsun, cok sey ogrendik o ve onun gibi insanlardan.
Bir ara benim gibi Aksa'da oldugunu gordugumu saniyorum ama sonrasini takip edemedim, oradan da ayrildim. Yabancilar geri gelinceye kadar (Ocak 10 gibi) biraz disarida kalmayi planliyorum.
Herkese guzel bir aksam dilerim.
Arkadaþlar sanki ayrý evrendeyizCahilcuhela özelden yazdý, oradan haberim oldu.
Özelden soranlara azalttýðým ya da tamamen çýktýðým pozisyonlarý yazýyorum. Ayrýca beyaz yaka baþlýðýnda giriþ yaptýgým hisseleri aldýðýnda söylüyorum.
Çýkýþ yaptýgým hisselerin baþlýðýnda sattým demiyorum. Çünkü birilerini etkilemek istemem...ben satarým, sonra birisi etkilenip satar. Sonra hisse uçar gider, ben de kendimi kötü hissederim.
Sonuçta 16-18 arasýnda kademeli olarak tüm satýþlarýmý yaptým.þu an pozisyonum yok...bu nedenle kafa karýþtýrmamak adýna baþlýkta yazmýyorum sattýktan sonra.
Ayrýca aksa lar aynen duruyor
Satma sebeplerim...kýsa sürede, %100 den fazla getiri, ve özellikle son dönemde dengesiz asagi Yukari hareketler.
Bu demek deðil ki, uzun vade hisse tutulmaz...hala ucuz, hala gelecek vaadediyor...ben biraz prensiplere uyup verdim..Kalanlara bol þans....portföy yönetimi stratejilerimi beyaz yaka baþlýðýnda detaylý yazýyorum..burada daha fazla detaya girmeyeyim.
Þu bir gerçek hisse pazarladýlar
Alanlarýn elinde patlayacak 20 miymiþ 25 miþ hepsi hikaye
10 dan aldýklarýný pazarladýlar
Geçmiþ olsun
Gerçekler bunlar maalesef
Teknik falan filan grafik falan hikaye
Tamamen spekülatif
MRD-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahaha[emoji16][emoji16][emoji16] . Evet bize pazarladilar. 3 haftada 9 dan 19 a geldi. 2 aydan beri 3 lira aþaðý yukarý yapýyor . Trade eden deli para kaldýrdý.
Devamlý yukarý doðru hamle olur mu. Daha dune kadar 25-50-75 in konuþuldu yeni EGEEN denilen hisse pazarlandi öyle mý.
Yer Ýmleri