Originally Posted by Webster Aynisini tcd de yapar tpf de en azi yari olmaz!!
Originally Posted by cerento Hayret bendede osd var sabah 1.869117 Fiat 0.13 gozuktu simdi baktim 1.867954 E dusmus 0.06. Bu nedemek ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. bir kez de eksi yazmisti sonra positive degisti bir sey demek degil tefas yanlisligi degil bence kurum yanlisligidir
Bugün düzeltme şart -1 olsun yeni alımlar için fırsat olur. Ytd
Originally Posted by shangil bir kez de eksi yazmisti sonra positive degisti bir sey demek degil tefas yanlisligi degil bence kurum yanlisligidir Nasil onceki birgun eksi sonra arti olarak duzeldimi farketmedim bi kontrol ediyim ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by NewsTR Bugün düzeltme şart -1 olsun yeni alımlar için fırsat olur. Ytd Öyle düzeltmeye can kurban. Sent from my iPhone using Tapatalk
TCD alım emri saati kaçtı ?
Originally Posted by cerento Nasil onceki birgun eksi sonra arti olarak duzeldimi farketmedim bi kontrol ediyim ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. yok abi. gecen haftani soyledim. sabah eksi yazdi sonra + degisti. bugunde sabah 0.12 yazmistir simdi 0.065. ben sordum emaille kurumdan.
Originally Posted by mrfatih TCD alım emri saati kaçtı ? 13:30 ama o saate bırakmayın Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum Rules
Yer İmleri