-
-

Originally Posted by
admustafa
Şimdi ilgili dosyayı açtık. Yukarda alt alta 4 noktanın olduğu yere tıklayın

Paylaş ve dışa aktara tıkladıktan sonra aşağıdaki resimdeki kopyasını oluştur seçeneğini tıklayın artık sizinde bir kopyanız olacak

Bu kadar kolaydi ben neden yapamadim anlamadim
Hala yapamiyorum😀😀😀
-

Originally Posted by
mrfatih
Bugüne fragman diyebilir miyiz çok çekişmeli oldu alanlar satanlar....yarın için beklentileriniz ne yönde PPK toplantısı falan var ne düşünüyorsunuz, satış baskısı falan olur mu ya da kar realizasyonu için bahane?
Anlaşma imzalandı. Amerika şu an artıda. Düzeltme için haber gerekli diye düşünüyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-

Originally Posted by
mrfatih
bende son anda alımı iptal ettim tüm fonlara HPD-HSA-TCD-TPF fonlarına satış verdim.
elimde EIB-EIC-ZPC ve TPF ile devam ediyorum
Endeks daha aşağıya gelirse bende geri gelirim bu fonlarla
Panikleyen ky
Obur gun daha yuksek fiyattan geri donecek 😀
-

Originally Posted by
mrfatih
Bugüne fragman diyebilir miyiz çok çekişmeli oldu alanlar satanlar....yarın için beklentileriniz ne yönde PPK toplantısı falan var ne düşünüyorsunuz, satış baskısı falan olur mu ya da kar realizasyonu için bahane?
Şöyle cevap vereyim.Düzeltme başladı, ancak o kadar istekli ky var ki, buralarda tutarak mal dağıtımı yapıyorlar. Ky etkisi olmasa bugün daha aşağıda kapatırdı..
Ben 117 leri bekliyorum kısaca..Dün yazdığımdan bu yana endeks üstüne bişey koyamadı..Bu bir süreç, işine geldiği gibi durumdan vazife çıkaranlara bakma.Düzeltme sürecinde 117 bin beklentim hala geçerli..Syg.
-
117 gelmez demiyoruz mutlaka gelecek
Ama bistten sifir atinca gelecek
😀😀😀😀😀😀😀😀😀
-
Bütün düzeltmelerimiz böyle olur inşallah
Sent from my iPhone using Tapatalk
-

Originally Posted by
Webster
Panikleyen ky
Obur gun daha yuksek fiyattan geri donecek
üstad aynen ya biz küçücük yatırımcıyız öğrenmeye çalışıyoruz
her tv açtığım ha bugün ha yarın kar satışı vs diyorlar bende riskli gördüğüm fonlardan çıkmış bulundum
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri