Kahrindan oleceksin
Hayat geri gelmeyecek mert
Bok gibi paran olacak ama zamani geri alacak kadar degil
Suan benim neslime y benden birkac sene sonraki neslede z nesli diyebiliriz, bu iki nesille senin m neslin ve emminin b nesli arasındaki kizlarda cok fark var, para yedirmeye değmez
Suan benim neslime y benden birkac sene sonraki neslede z nesli diyebiliriz, bu iki nesille senin m neslin ve emminin b nesli arasındaki kizlarda cok fark var, para yedirmeye değmez
Servisi profesyonel alıcam diyorsun yani.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Üstad yüzde yüz katılıyorum Mert kardeşime...Ama 2–3 ayda bir kıbrıs ve ukrayna da yapmak gerek,şu an pegasusta 9 tl ye kıbrıs bileti var yapıştırdım hemen
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstad yüzde yüz katılıyorum Mert kardeşime...Ama 2–3 ayda bir kıbrıs ve ukrayna da yapmak gerek,şu an pegasusta 9 tl ye kıbrıs bileti var yapıştırdım hemen
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orjinal bişeye denk gelsem zaten benden kurtulamaz nikahıma alırım, eglenilecekleri ise parayla halletmeyi tercih ederim
Yer İmleri