Sayfa 740/1001 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 5,913 - 5,920 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    dün sabah tcd alım vermiştim, uzun zaman sonra ilk defa eksi getirdi bizim alışımız da ona denk geldi, yarın yine düşüş olabilir yarın için de vermeyi düşünüyorum. gerçi borsanın daha gidecek yeri var mı onu da tam bilmiyoruz ama bu ortamda risk almadan kazanamayacağız anlaşılan.
    Bu iştah ile bir ayda daha gider. Herkes fon ile borsaya giriyor şu aralar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nerde o dusus basladi duzeltme basladi 117 ler geliyor diyenler...

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Borsa yatırımı düşünürseniz arkadaşlar size yardımcı olabilirim

Her gün %8-10 kazanç vadediyorum .

Ama taktiğimi söylemem meslek sırrı .

Sattıktan sonrada %25-30 yukarı gideceği 3 gün içinde erken satma pişmanlık bedelide vardır .

Hiç piyasayı takip etmenize bile gerek yok strese sıkıntıya .

Mesele bu sistemi disipline etmek .

Zaten %10 tamah edip şükredip başka madenler keşfetmek gerekiyor .

Ama insanoğlu ne yazık ki açgözlülük yapıyor biraz nedense ego amigdala seribial korteks engel oluyor .

Süper ego benmerkezcilik engel oluyor .

O yüzden relationship çok önemli

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Ustadim , her gun yuzde 10 kazanacak potansiyeliniz var ise nicin fonlarla zaman kaybediyorsunuz ? Biz aylik yuzde 10 kazanca raziyiz burada siz gunluk yuzde 10 kazanma pesindesiniz. Bol kazanclar

Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Ustadim , her gun yuzde 10 kazanacak potansiyeliniz var ise nicin fonlarla zaman kaybediyorsunuz ? Biz aylik yuzde 10 kazanca raziyiz burada siz gunluk yuzde 10 kazanma pesindesiniz. Bol kazanclar
    Kendileri eski hacker diyeyim size ne anlarsaniz 😀

14 sonrasi daha da guclenecektir
    Tcd bugun enaz arti 3 atmali...

6. Merhaba arkadaşlar,
    Yeniyim fon trenine atlamaya çalışan acemilerdenim. 2 haftadır hem forumu takip ediyorum hem biraz biraz okuma yapıyourm, ufak ufak sayenizde birşeyler öğrenmeye başladım. Sorularımla da sizleri sıkboğaz ederek daha çok öğrenmeyi planlıyorum O yüzden de şimdiden çok teşekkür ederim a dostlar.
    İlk soruma gelicek olursam şu "ppf" ve "kvba" terimleri ne demek, google aramasıyla bişeye ulaşamadım, acaba eskiden kalma bi forumiçi terminoloji mi yoksa çok bariz basit birşey mi onu bile anlayamadım. Cehaletimi maruz görür de cevaplarsanız memnun olurum.
    Saygılar/Sevgiler

7.  Alıntı Originally Posted by Jakiro Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar,
    Yeniyim fon trenine atlamaya çalışan acemilerdenim. 2 haftadır hem forumu takip ediyorum hem biraz biraz okuma yapıyourm, ufak ufak sayenizde birşeyler öğrenmeye başladım. Sorularımla da sizleri sıkboğaz ederek daha çok öğrenmeyi planlıyorum O yüzden de şimdiden çok teşekkür ederim a dostlar.
    İlk soruma gelicek olursam şu "ppf" ve "kvba" terimleri ne demek, google aramasıyla bişeye ulaşamadım, acaba eskiden kalma bi forumiçi terminoloji mi yoksa çok bariz basit birşey mi onu bile anlayamadım. Cehaletimi maruz görür de cevaplarsanız memnun olurum.
    Saygılar/Sevgiler
    Ppf: Para Piyasası Fonu
    Kvba: Kısa Vadeli Borçlanma Araçları

8.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Ppf: Para Piyasası Fonu
    Kvba: Kısa Vadeli Borçlanma Araçları
    Teşekkürler

Sayfa 740/1001 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız