Sayfa 741/1001 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 5,921 - 5,928 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Bugun alsak cok mu yuksekten almis oluruz.
    cuma yada p.tesi düzeltme olurmu

2.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Bu iştah ile bir ayda daha gider. Herkes fon ile borsaya giriyor şu aralar.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    öyle gibi görünüyor da ters bir haberle sert düşüşler olabilir, onun için yine de temkinli olmakta yarar var fon ve hisselerde fazla riske giremiyorum tabi kazançta az oluyor.

3.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Osd ve tpf yle nazarin zararin kapattim
    Evet Azer bülbül sayende ben de OSD aldım, ve MK getirisi de 28 civarı. TPF’yi biraz erken sattım galiba [emoji4]

4.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım piyasa kimseyi beklemiyor maalesef. fatih kardeşte kendimi buluyorum. ilk tcd alışımı ağustos sonlarında yaptıktan sonra sanırım 4 kez falan satıp daha yükseklerden almak zorunda kaldım. son hatamı da iran olayında yaptım ama şükür ki yüzde 4 yükselişten önce yerine koyabildim. sanırım özellikle de düşüşlerde fazla heyecan yapıp panikleyiveriyoruz. halbuki ille de satacaksak trent değişimi olup olmadığına odaklansak çok daha mantıklı olacak ama en ufak bir düşüşte duygularımıza hakim olamıyoruz. her ne kadar duygulara gem vurulmaz dense de duygulardan ziyade mantığımızı ön plana alabilirsek bu tür hataları daha az yaparız diye düşünüyorum.
    bugün kaybettiğimi yarın kazanırım inşallah maliyetim düne göre yüksek olacak ama adet olarak 3 katıyla sizlerle birlikte olacağım

Ayrica yuzde 10 gunde kazanc var ise gidin bir fabrikaya satsin patron fabrikayi
    koyun borsaya adam niye ugrasiyo vb

Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Ustadim , her gun yuzde 10 kazanacak potansiyeliniz var ise nicin fonlarla zaman kaybediyorsunuz ? Biz aylik yuzde 10 kazanca raziyiz burada siz gunluk yuzde 10 kazanma pesindesiniz. Bol kazanclar
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

6. %10 kazanç işi felan hikaye, böyle şeylere sakın inanmasın kimse. Günlük %10 kazanan kimse bir yıl sonra Türkiyenin, 3 yıl sonra dünyanın en zengini olur. Bu şahsı forum yönetimine de şikayet ediyorum. İnsanları kandırmanın peşinde...

7. bugün 225 baz puan indirim olur mu? olursa ne olur?

KOD Yuzde Fark
    ACC 6,59%
    EID 19,08%
    OPB 5,50%
    TCD 19,44%

getiri oranlari

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    bugün kaybettiğimi yarın kazanırım inşallah maliyetim düne göre yüksek olacak ama adet olarak 3 katıyla sizlerle birlikte olacağım
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 741/1001 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •