Sayfa 815/1001 ÝlkÝlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 6,513 - 6,520 arasý.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karþýlýðý oranlarý)

Alýntý Originally Posted by mrfatih Yazýyý Oku
    yasaklý olduðum için yazamadým bu Jale beni ilk gün yaklaþýk 9 bin lira zarara uðrattý hedef -58 bin babamla raký masasýna hazýrým
    Fatihim gecmis olsun gardasim
    Neden hedef eksi 58 bin? Onu anlamadim

Duhul
    Feb 2019
    Ýkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    yasaklý olduðum için yazamadým bu Jale beni ilk gün yaklaþýk 9 bin lira zarara uðrattý hedef -58 bin babamla raký masasýna hazýrým
    2008'de iki günde 40K kaybetmiþtim. Çok kafaya takmaya gelmez. Tek sýkýntý para senin deðil sanýrým.
    Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

3.  Alýntý Originally Posted by Webster Yazýyý Oku
    Fatihim gecmis olsun gardasim
    Neden hedef eksi 58 bin? Onu anlamadim
    300K 1 yýllýk vade yapmýþtým getirisi 58K kadar...babam demiþti onu yok say öyle fon al diye -58 e kadar denersin demiþti o nedenle -58 K hedefim var oraya kadar Jaleyle muta nikahýmýz var

4.  Alýntý Originally Posted by jmk99 Yazýyý Oku
    2008'de iki günde 40K kaybetmiþtim. Çok kafaya takmaya gelmez. Tek sýkýntý para senin deðil sanýrým.
    2011-12 arasý Libya olaylarýnda otokardan 45K da ben kaybetmiþtim 2 günde acýsý hala taze

300K 1 yýllýk vade yapmýþtým getirisi 58K kadar...babam demiþti onu yok say öyle fon al diye -58 e kadar denersin demiþti o nedenle -58 K hedefim var oraya kadar Jaleyle muta nikahýmýz var
    Jale asla aldatmaz rahat olmalisin fatih
    Tabi karar senin onumuzde beklenen bir duzeltme var
    Benim sahsi gorusum duzeltme olmadan 130 u gosterecekler
    Amaki bu olmadi duzeltmeye gitti
    Panik yapip cikmamani oneririm...tecrubeyle sabittir...ytd

6. TACÝRLER PORTFÖY DEÐIÞKEN FON TCD
    TACÝRLER PORTFÖY ÖZEL SEKTÖR BORÇLANMA ARAÇLARI FONU TPF

Ýþ günlerinde saat 13:00'a kadar talebinizi ilettiðiniz takdirde T1 de oluþan fiyattan T1 de geçer Ýþ günlerinde saat 13:00'a kadar talebinizi ilettiðiniz takdirde T1 de oluþan fiyattan T1 de geçer

HSBC PORTFÖY DEÐÝÞKEN FON HSA

]Ýþ günlerinde saat 13:30'a kadar talebinizi ilettiðiniz takdirde ayný gün akþam oluþan fiyattan ertesi iþ günü, Ýþ günlerinde saat 13:30'a kadar verdiðiniz satýþ talimatlarý sayesinde ayný gün akþam oluþan fiyattan, iki iþ günü sonra

HSBC PORTFÖY ÇOKLU VARLIK ÝKÝNCÝ DEÐÝÞKEN FON HPD
    Ýþ günlerinde saat 13:30’a kadar talebinizi ilettiðiniz takdirde bir sonraki iþ günü saat 10:00’a kadar oluþan fiyattan ertesi iþ günü alým olur Ýþ günlerinde saat 13:30’a kadar verdiðiniz satýþ talepleriniz sayesinde bir sonraki iþ günü sabah saat 10:00’a kadar oluþan fiyattan, iki iþ günü sonra fondan ayrýlabilmektesiniz.

3.5 ZÝRAAT PORTFÖY ÝKÝNCÝ DEÐÝÞKEN FON ZBD
    2.5 ZÝRAAT PORTFÖY FON SEPETÝ FONU ZPC

Ýþ günlerinde saat 13:28'a kadar talebinizi ilettiðiniz takdirde ertesi gün oluþan fiyattan T1 de geçer Ýþ günlerinde saat 13:28'a kadar talebinizi ilettiðiniz takdirde ertesi gün oluþan fiyattan T1 de satar

FIBA PORTFOY DEÐÝÞKEN FON FID
    Ýþ günlerinde saat 13:30'a kadar talebinizi ilettiðiniz takdirde ertesi gün oluþan fiyattan T1 de geçer Ýþ günlerinde saat 13:30'a kadar talebinizi ilettiðiniz takdirde ertesi gün oluþan fiyattan T1 de satar

2 QÝNVEST PORTFÖY ÝKÝNCÝ DEÐÝÞKEN FONU EIC
    2 QÝNVEST PORTFÖY DEÐÝÞKEN FON EIB

Ýþ günlerinde saat 12:30'a kadar talebinizi ilettiðiniz takdirde ertesi gün oluþan fiyattan T1 de geçer Ýþ günlerinde saat 12:30'a kadar talebinizi ilettiðiniz takdirde ertesi gün oluþan fiyattan T1 de satar hesaba geçer

2.5 YAPI KREDÝ PORTFÖY ÝKÝNCÝ FON SEPETÝ FONU YAC Ýþ günlerinde saat 13:30'a kadar talebinizi ilettiðiniz takdirde ertesi gün oluþan fiyattan T1 de geçer Ýþ günlerinde saat 13:30'a kadar talebinizi ilettiðiniz takdirde ertesi gün oluþan fiyattan T1 de satar

2.5 ÝÞ PORTFÖY ÜÇÜNCÜ DEÐÝÞKEN FON (ROBOFON ATAK) IBB Ýþ günlerinde saat 13:00'a kadar talebinizi ilettiðiniz takdirde T1 de oluþan fiyattan T1 de geçer Ýþ günlerinde saat 13:00'a kadar talebinizi ilettiðiniz takdirde T1 de oluþan fiyattan T1 de geçer

birinin iþine lazým olur diye

7.  Alýntý Originally Posted by Webster Yazýyý Oku
    Jale asla aldatmaz rahat olmalisin fatih
    Tabi karar senin onumuzde beklenen bir duzeltme var
    Benim sahsi gorusum duzeltme olmadan 130 u gosterecekler
    Amaki bu olmadi duzeltmeye gitti
    Panik yapip cikmamani oneririm...tecrubeyle sabittir...ytd

%6 istediði kadar düzeltebilir ben hazýrým Sn. Webster

Bu arada HSA baya iyi performans saðlýyor dikkatinizi çekti mi?

8.  Alýntý Originally Posted by myfinans Yazýyý Oku
    Fonlarda anlýk hareket mümkün deðil.Sabah TEFAS'a bakmak yeterli
    O yüzden alarmýn bir faydasý olur mu?Zannetmem.
    Anlýk hareket için sormamýþtým. Satýn almayý düþündüðünüz fon için fiyat alarmý kurmak isteyebilirsiniz.

ANE-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Sayfa 815/1001 ÝlkÝlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •