Originally Posted by sulzer https://invst.ly/pioja bugün öglenden sonra yada cuma günü ..? gerdikçe geriyor oku ..? Bugun bişeyler olacak herhalde siz bu işi biliyorsunuz...Saygılar
Originally Posted by isonilce Bugun bişeyler olacak herhalde siz bu işi biliyorsunuz...Saygılar ortak birşey bildigimiz yok sadece kahve falına ve cızıklara bakarak atıp tutuyoruz hala 1.50 üzerini deneyemedi ..
ZIR-DELİ Y.T.D
Originally Posted by sulzer ortak birşey bildigimiz yok sadece kahve falına ve cızıklara bakarak atıp tutuyoruz hala 1.50 üzerini deneyemedi .. Bence sabah bir denedi şimdi cilveleşiyor......Akşam kapanışta 1.47 uzeri olacagını tahmin ediyorum....YTDeğildir.......
Originally Posted by isonilce Bence sabah bir denedi şimdi cilveleşiyor......Akşam kapanışta 1.47 uzeri olacagını tahmin ediyorum....YTDeğildir....... akşamı beklemedi 1.50 degdi.. 1.45 üzerinde kapatması olumlu.. 1.55 kapatması mükemmel ..
Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.
Son düzenleme : hceylan; 20-01-2020 saat: 18:18.
Forum Rules
Yer İmleri