Sayfa 906/1001 İlkİlk ... 406806856896904905906907908916956 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 7,241 - 7,248 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Çok fazla yazışma yok bence. Polemik hariç tek bir yer su an için yeterli diyorum. Arada goygoy iyidir.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. konuşmaların büyük çoğunluğu hep fonlarla ilgili.polemikler dışında gayet iyi gidiyor.ayrı başlığa gerek yok bence de

3. ya arkadaşlar kısa vadeli borçlanma araçları hangi durumlarda zarar yazar. fit almıştım ama bugün eksi yazmış. hisse yok dağılımda eksi yazacak hangi enstrüman var bunlarda. hiç anlamadığımdan soruyorum müsait olursanız ve cevaplarsanız çok sevinirim. herkese bol kazançlar.

4.  Alıntı Originally Posted by reber Yazıyı Oku
    ya arkadaşlar kısa vadeli borçlanma araçları hangi durumlarda zarar yazar. fit almıştım ama bugün eksi yazmış. hisse yok dağılımda eksi yazacak hangi enstrüman var bunlarda. hiç anlamadığımdan soruyorum müsait olursanız ve cevaplarsanız çok sevinirim. herkese bol kazançlar.
    Tahvil faizleri içerir, dün tahvil yükseldi ondan eksi yazması normal.
    Tahvil faizlerini piyasa açıkken takip edin ona göre pozisyon alın o tür fonlarda.
    https://tr.tradingview.com/markets/b...s-middle-east/
    https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...alar/sgmk.aspx
    https://m.bloomberght.com/tahvil/faiz

5.  Alıntı Originally Posted by buskas Yazıyı Oku
    Aynen buradan devam edilsin.
    Yav arkadaşlar hiç hayatınızda iş ortamında veya sosyal ortamlarda bulunmadınızmı , işyerinde bir görüşmede full işmi konuşuluyor hiç gündelik hayattan bahsedilmiyormu hiçmi geyik yapılmıyor veya kafedesiniz full geyik veya muhabbetmi dönüyor iş hiçmi konuşulmuyor.

Burası yatırım fonları bölümü evet konudan tamamen sapıp full geyik dönmüyorki gene o konu etrafında şekillenen diyaloglar oluyor buda gayet hoş oluyor.

İnsanlar paralarını yatırdıklarından dolayı bir beklenti içinde oluyorlar ve hafif gerginlik olabiliyor hoş / esprili bir dille bu konuları işlemenin nesi yanlış.

Tamamen teknik / robotik bir ortammı olsun burası.

500. kere t1 t2 konusu anlatılmış hala soruluyor bunları eleştireceğinize yok burası yeri değil sen sürekli yazıyorsun dert ney sorun ney anlıyamadım. Beyaz atlı borsacınız gelip burada yarın şöyle şöyle olacak net bilgidir dağılın demesinimi bekliyorsunuz.
    Aynen katılıyorum. Herkez varlığını korumanın derdinde ancak stres içinde arada tebessüm etmek gerekiyor ben birde bu açıdan değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

6. Eksi yazmasinin temel sebebi tahvil ve faiz indirimleri durduğunda bu tahvil iceren fonların getirisi de duruyor genel olarak. Hatta bazen ppf'in altında kalabiliyor. Aslında en iyisi o fonun içini kap'ta açıp, hangi tahvil var diye bakmak. Ama genel bir fikir açısından bu grafige bakılabilir. Tahvil faizi düşerse, fon fiyati yani getiri artıyor.
    https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...alar/sgmk.aspx
    Altta da tek tek tahviller bulunuyor.

7.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    konuşmaların büyük çoğunluğu hep fonlarla ilgili.polemikler dışında gayet iyi gidiyor.ayrı başlığa gerek yok bence de
    bu mevzudan benim de şimdi haberim oldu. akşam açıkçası bakmamıştım. acizane fikrim ise, hisse fon taşıdığımızdan fonların yanı sıra endeks gidişatıyla alâkalı olmak üzere borsa ile ilgili yazışmaların buradan yapılmasından yana. yalnız bu noktada aşırılığa kaçılmasa, gereksiz tartışmalar vs. olmasa daha güzel olur. bir de fon yatırımcısı olduğumuz halde hisse formlarını aratmayacak şekilde heyecan ve adrenalin oluyor ve bu durum, bazen yanlış kararlar vermemize yol açabiliyor. özellikle de misafir kullanıcılar bu hataları yapabilir. her ne kadar burada yazılanlar kişisel görüşler olsa da fazla heyecan ve panik olunduğunda zincirleme etkileşimler olabileceğinden daha soğuk kanlı olmakta fayda var gibi geliyor bana.

Kartal
    Mfa
    Sulo
    Bu kisilerin oylari gecersizdir
    Oyle herkes oy kullanamaz...

Bakin uyariyorum
    Ben bu basliga 1 hafta gelmeyeyim
    Bura cope doner...kimse yazmaz olur...
    Doner dolasir t1 nedir t2 yi satsak ne olur
    Bunlar konusulur durur...
    Kendimi ovmuyorum ama basliga can veren benim...

Sayfa 906/1001 İlkİlk ... 406806856896904905906907908916956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •