Originally Posted by burak1987 Biraz eib alacağım. Aylık temiz 2,5 civarı getirisi var. Sent from my iPhone using Tapatalk TE3 e de bakın onun da geliri net
Originally Posted by mrfatih TE3 e de bakın onun da geliri net Ok bakıyorum Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 Biraz eib alacağım. Aylık temiz 2,5 civarı getirisi var. Sent from my iPhone using Tapatalk Son zamanlarda ki performansi kotu yinede 2.5 getirir mi ki?
Originally Posted by paramanya Son zamanlarda ki performansi kotu yinede 2.5 getirir mi ki? Son bir ayda yüzde 4 dü galiba. Aylık ortalaması genelde 2,5 Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by MfA Onemli bir gelisme olmazsa 1 yil tasiyip stopaj odememeyi dusunuyorum. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Neyi bir yıl taşıyıp stopaj ödemeyeceksiniz acaba ?
Originally Posted by mrfatih Bugün hesaba gelenler TCD 20K FID 20K HSA 20K ZBD 20K YSU 50K IBB 20K TE3 100K TI4 50K FNO 50K EIB 50K TPF 50K EIC 25K Bende satmaya kıyamadım abime aldım kendim satamazdım umarım iyi şeyler olur Opb koymamın bir sebebi varmi?
Yarin veya cuma gunu borsa yukselirse elimdeki karli tcd lerin bir kismina satis girecegim. Düşer ise tcd ye bir miktar alim vermeyi düşünüyorum.
Originally Posted by admustafa Neyi bir yıl taşıyıp stopaj ödemeyeceksiniz acaba ? Bu stopaj ödememe konusu, 1 yıl elde tutulan tüm fonlar için geçerli mi üstad ? Benim jale şimdiden 4.5 aylık oldu maşallah MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saygılar...
Forum Rules
Yer İmleri