Originally Posted by burak1987 Biraz eib alacam. Aylk temiz 2,5 civar getirisi var. Sent from my iPhone using Tapatalk TE3 e de bakn onun da geliri net
Originally Posted by mrfatih TE3 e de bakn onun da geliri net Ok bakyorum Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 Biraz eib alacam. Aylk temiz 2,5 civar getirisi var. Sent from my iPhone using Tapatalk Son zamanlarda ki performansi kotu yinede 2.5 getirir mi ki?
Originally Posted by paramanya Son zamanlarda ki performansi kotu yinede 2.5 getirir mi ki? Son bir ayda yzde 4 d galiba. Aylk ortalamas genelde 2,5 Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by MfA Onemli bir gelisme olmazsa 1 yil tasiyip stopaj odememeyi dusunuyorum. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Neyi bir yl tayp stopaj demeyeceksiniz acaba ?
Originally Posted by mrfatih Bugn hesaba gelenler TCD 20K FID 20K HSA 20K ZBD 20K YSU 50K IBB 20K TE3 100K TI4 50K FNO 50K EIB 50K TPF 50K EIC 25K Bende satmaya kyamadm abime aldm kendim satamazdm umarm iyi eyler olur Opb koymamn bir sebebi varmi?
Yarin veya cuma gunu borsa yukselirse elimdeki karli tcd lerin bir kismina satis girecegim. Der ise tcd ye bir miktar alim vermeyi dnyorum.
Originally Posted by admustafa Neyi bir yl tayp stopaj demeyeceksiniz acaba ? Bu stopaj dememe konusu, 1 yl elde tutulan tm fonlar iin geerli mi stad ? Benim jale imdiden 4.5 aylk oldu maallah MI 8 cihazmdan Tapatalk kullanlarak gnderildi
Sayglar...
Forum Rules
Yer mleri