Sayfa 975/1001 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 7,793 - 7,800 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    😁 Webster hiç anlamadım ki bu sembol silsilesinden bir şey? Sonda bulunan 2 sembol yanlış hesap yapmışım anlamına mi geliyor acaba?
    Hayir ustadim dogrusun anlaminda yapmistim
    Son ikisi hizli basicam diye yanlislikla olmus kusura bakmayin
    Hesap dogru

2. Çarşamba günü salladığım 124.500 bugün gerçekleşecek mi bakalım
    Saygılar...

3.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Arkadaşlar.
    Bir arkadaşınızdan 95.000 tl borç alıyorsunuz diyelim. O da diyor ki, tamam ama 5 yıl sonra 117.000 tl geri istiyorum.
    Bu durumda bu arkadaşın bize uyguladığı faiz:

( 22000 x 100 ) : 95000 = 23,15
    Ve 60 ay olduğuna göre;
    23,15 : 60 = 0,38 aylık faiz.

Şeklinde oluyor. Bu hesap sizce doğru mu acaba ? Biliyorum soru zor değil ve belki yanlış başlık ama ben bu başlığa oldukça alışkın oldugum için burayı seçtim. Şimdiden teşekkürler âËÅ“º
    0.6 dostum aylik
    burada faiz oranin 0.6 ver ve 95000 borc sonuca bak
    https://www.ziraatbank.com.tr/tr/hes...ketici-kredisi
    yillik maliyet tabi aylik*12 + bir tutarla ele geriyor sadece aylik faiz * 12 degil (bu resmi hesaptir bankalarda kullaniyor)

bunlari bos ver o kredini 950 000 tl olsa bile al

4. Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ve çarşamba günü saat 13’te işbankası üzernden ufak miktarda TCD alım talimatı verdim. Bu alım hala gerçekleşmemiş görünüyor ve hala repoda. Nedeni nr olabilir?

İkinci sorum ise malumunuz iş bankası yatırım hesabından kesinti yapıyor. Tavsiye edeceğiniz banka var mıdır? ICBCyi düşünüyorum ama öneriye açığım.

5.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    0.6 dostum aylik
    burada faiz oranin 0.6 ver ve 95000 borc sonuca bak
    https://www.ziraatbank.com.tr/tr/hes...ketici-kredisi
    yillik maliyet tabi aylik*12 + bir tutarla ele geriyor sadece aylik faiz * 12 degil (bu resmi hesaptir bankalarda kullaniyor)

bunlari bos ver o kredini 950 000 tl olsa bile al
    Sn Shangil açıkçası bu tip bir uygulama kullanmak istemedim. Sistemin kendi içeriğinden bir masraf eklenebilir diye, bir de sn webster doğru olduğunu belirttı. Formül olarak hata nerede sn Azercan acaba? Yani 60'a bölme kısmında mi hata var?

6.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Arkadaşlar.
    Bir arkadaşınızdan 95.000 tl borç alıyorsunuz diyelim. O da diyor ki, tamam ama 5 yıl sonra 117.000 tl geri istiyorum.
    Bu durumda bu arkadaşın bize uyguladığı faiz:

( 22000 x 100 ) : 95000 = 23,15
    Ve 60 ay olduğuna göre;
    23,15 : 60 = 0,38 aylık faiz.

Şeklinde oluyor. Bu hesap sizce doğru mu acaba ? Biliyorum soru zor değil ve belki yanlış başlık ama ben bu başlığa oldukça alışkın oldugum için burayı seçtim. Şimdiden teşekkürler ☺
    Bulduğunuz faiz oranı değil değer artış oranı Faiz oranı hesaplamak istiyorsanız yıl sayısına bölmeniz gerekir oda yaklaşık %4.63 gibi birşey yapar tam net birşeyler hesaplamak istiyorsanız işin içine stopaj oranını, dönemlerin 30 gün mü 32 gün alınacağı gibi değişkenleri düşünerek tam faiz oranını hesaplayabilirsiniz
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by Camit Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ve çarşamba günü saat 13’te işbankası üzernden ufak miktarda TCD alım talimatı verdim. Bu alım hala gerçekleşmemiş görünüyor ve hala repoda. Nedeni nr olabilir?

İkinci sorum ise malumunuz iş bankası yatırım hesabından kesinti yapıyor. Tavsiye edeceğiniz banka var mıdır? ICBCyi düşünüyorum ama öneriye açığım.
    13u beklemeyin fon alirken engec 12.30 da alin
    Muhtemelen valor atti
    Bugun 14.30 da hesabina gecer
    Aslinda sanslisin
    Bugun daha dusukten alacaksin
    Kazara kar etmissin farkinda degilsin...

Ben garanti kullaniyorum
    Hic bir halta yaramiyor

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bulduğunuz faiz oranı değil değer artış oranı Faiz oranı hesaplamak istiyorsanız yıl sayısına bölmeniz gerekir oda yaklaşık %4.63 gibi birşey yapar tam net birşeyler hesaplamak istiyorsanız işin içine stopaj oranını, dönemlerin 30 gün mü 32 gün alınacağı gibi değişkenleri düşünerek tam faiz oranını hesaplayabilirsiniz
    4.63 u 12 aya bolersen 0.38 cikar
    Bu da verrtired in hesabiyla ayni degilmi

Sayfa 975/1001 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •