Sayfa 984/1001 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 7,865 - 7,872 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Bugun bir miktar TCD ile AAK fonu alim emri verdim. Hayirlisi ptesi gunu gelecek. Düşüş devam ederse tcd ye girişe devam. Tabii ki YTD.

Gozde imana gelmis ama uluun duman ediyor bizi

Tarragi yedik
    Selale basladi

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Allah razi olsun haci abi
    Kendimi tasavvufa vermeye karar verdim
    Fon haram mi acaba?🤔🤔🤔🤔
    üstadım öncelikle hacca gitmedim ama inşallah ilerde nasip olur. fon haram mı meselesine gelince de: bir taraftan olduğundan çok düşük gösterilen enflasyonun paramızı sabun gibi eritmesi, diğer yandan da fonlar aracılığıyla borsa denen yalan makinasının içinde paramızın değerini koruma mücadelesi, sıkıntılı bir girdabın içindeyiz vesselam. aslında borsayı da, fonları da daha önceleri de yazdığım gibi sevmiyorum. çünkü bırakın dini boyutunu, vicdani açıdan dahi sıkıntılı bir ortam var borsada. fiyatların kısa sürede hızla yükselip düşmesi, deyim yerindeyse alavere dalavere şeklinde söylenti ve haberler bahane edilerek haksız yere paranın el değiştirmesi, ne ararsanız var yani. madem öyle diyorsun neden buradasın diyebilirsinhaklı olarak. başta da dediğim gibi sabun gibi eriyen bir paramız var. bu gün yüz liraya aldığımızı ertesi yıl ortalama 140 150 liraya alıyoruz. hal böyle olunca da bu yalanın içinde debelenip duruyoruz işte. bir gün tasavvuf konusunda kendimi geliştirip yeterli olgunluğa ulaşırsam bu saçmalığı bırakıp birikimlerimi sadece altın üzerinden değerlendireceğim. bunu çok istedim ama başaracak kıvama henüz gelemedim. belki de siz benden önce gelirsiniz. bu işler nasip meselesi, selamlar.

5. tcdden yine okkalı bir eksi gelecek galiba

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Mps helal o yuzden katilim fonu
    Katilim fonlari valorde repoda yapmiyor haram diye
    finans tan almıştım neden diye merak ediyordum niye nemalanmıyor diye. Mantığa bak aylık %13 ver gecelik nema verme. Neyse bunu da öğrendik

7. Dün-bugün MB dolar kuru farkı 0,22% .

Hayrani ustadim agziniza yureginize saglik
    Cumamiz hayirlara vesile olsun insallah suradan artiya atar bist

Sayfa 984/1001 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •