stadm ncelikle hacca gitmedim ama inallah ilerde nasip olur. fon haram m meselesine gelince de: bir taraftan olduundan ok dk gsterilen enflasyonun paramz sabun gibi eritmesi, dier yandan da fonlar araclyla borsa denen yalan makinasnn iinde paramzn deerini koruma mcadelesi, skntl bir girdabn iindeyiz vesselam. aslnda borsay da, fonlar da daha nceleri de yazdm gibi sevmiyorum. nk brakn dini boyutunu, vicdani adan dahi skntl bir ortam var borsada. fiyatlarn ksa srede hzla ykselip dmesi, deyim yerindeyse alavere dalavere eklinde sylenti ve haberler bahane edilerek haksz yere parann el deitirmesi, ne ararsanz var yani. madem yle diyorsun neden buradasn diyebilirsinhakl olarak. bata da dediim gibi sabun gibi eriyen bir paramz var. bu gn yz liraya aldmz ertesi yl ortalama 140 150 liraya alyoruz. hal byle olunca da bu yalann iinde debelenip duruyoruz ite. bir gn tasavvuf konusunda kendimi gelitirip yeterli olgunlua ularsam bu samal brakp birikimlerimi sadece altn zerinden deerlendireceim. bunu ok istedim ama baaracak kvama henz gelemedim. belki de siz benden nce gelirsiniz. bu iler nasip meselesi, selamlar.

Yer mleri