Ev başlığı siyaset başlığına dönmüş.. Burada siyaset yapmayın ..
Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Ev başlığı siyaset başlığına dönmüş.. Burada siyaset yapmayın ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Fox'ta jeofizik profesörü konuşuyor. Allahım bu kadar boş konuşan bir insan görmedim.
Kafamıza defter kitap koyacakmışız düşen beton parçalarından omuriliği korusun diye.
Daha ne saçmalıklar söyledi bir saattir. Saymakla bitmez.
Sağlam evde oturmak harici her şey fasa fiso.
Önce şu moloz yığınına dönen evlere bir bakın. Sonra da hayatta kalmak için kafanıza defter koyun.
Profesörden inciler.
Perafösör* =Parayi gormeden kilini kipirdatmayan bilim adami..!!!
Yada para basmak icin o seviyeye gelen ama içi boş bilim adami.
Jeobüzük meslegini tarif etmeme gerek yok.Magazin programlarini takip edenler bilir.
Selamlar. Muteahhit ten bir ev alma planim var. amacim insaat bitince kar edip satmak. Henuz bitmemis bir eve bankalar hangi asamada kredi verirler ve kredi tutari ne kadar olur? Bilen var mi? Bir de ben kendimi korumak icin neye dikkat etmeliyim? Noterde satis vaadi sozlesmesi mi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Geçmiş sayfalarda yazmıştım,2000 li yılların başında Ankara da arkadaşımın başına geldi,o günün parasıyla 60 bin tl si buhar olup uçtu,sayın üye,taşınmazın devir teslim yeri sadece ama sadece tapu dairesidir,noter sözleşmesi size hiç bir şey vermez,aksini iddia edenlere lütfen inanmayınız..
Yer İmleri