Originally Posted by atmega48pa Endeks duser ama TCD'deki hisseler aykiri, bilanco beklentisi olan hisseler. Haftaya bilancolar gelmeye baslayacak. Yani o hisseler bu dususe uymayabilir. Dusseler bile endekse gore daha az dusebilir. Umarım öyle olur. Bilançolar iyimi gelecek bakalım?
Originally Posted by burak1987 Buna rağmen istikrarla artı yazan fonlar oldu. Mesala GMA EID. TTE yi zaten söylemiyorum. Eid fonda zaten başta yüzde 10 önde başlıyoruz. Sent from my iPhone using Tapatalk mac ta var +!lar arasında
Originally Posted by paravarhuzurvar mac ta var +!lar arasında [emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by myfinans Hangi olumlu haberle 125 olacak Bir yandan depremin moral bozukluğu Diğer yandan virüs palavrasının etkisi. Tek olumlu olan şey. Aslında paranın gidecek başka yerinin olmaması. virüs palavra olmayabilir üstadım
Originally Posted by Webster Efendiler... Bu hafta 125 demezsek 115 deriz bir dahaki hafta... Demedi deme ibrahiiiiiim... Ytd bu şekil bir geri çekilme özellikle tcd de oransal olarak ne kadar olabilir acaba tahmini fikirleriniz nedir
Originally Posted by burak1987 Tcd dönemi bitiyor ufak ufak. Riski dağıttım. Yarısı tcd yarısı tte. Sent from my iPhone using Tapatalk 40 katır mı 40 satır mı gibi olmuş, ben 40 satır seçtim (tcd)🙂
Yarın için bist tahminim +0.5(desteksiz attım, neden diye sormayin😋) Tcd websterin dediği gibi sabah 1.5 verirse sıkıntı değil akşama bist -1 kabulümdür..
Originally Posted by paravarhuzurvar virüs palavra olmayabilir üstadım Yani ortada virüs var ama etkisi aşırı abartılıyor gibime geliyor. SARS ve MERS'te bunun bir cinsiydi. Ciddi bir etki yaratmadan yok oldular.
Forum Rules
Yer İmleri