Originally Posted by atmega48pa Endeks duser ama TCD'deki hisseler aykiri, bilanco beklentisi olan hisseler. Haftaya bilancolar gelmeye baslayacak. Yani o hisseler bu dususe uymayabilir. Dusseler bile endekse gore daha az dusebilir. Umarm yle olur. Bilanolar iyimi gelecek bakalm?
Originally Posted by burak1987 Buna ramen istikrarla art yazan fonlar oldu. Mesala GMA EID. TTE yi zaten sylemiyorum. Eid fonda zaten bata yzde 10 nde balyoruz. Sent from my iPhone using Tapatalk mac ta var +!lar arasnda
Originally Posted by paravarhuzurvar mac ta var +!lar arasnda [emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by myfinans Hangi olumlu haberle 125 olacak Bir yandan depremin moral bozukluu Dier yandan virs palavrasnn etkisi. Tek olumlu olan ey. Aslnda parann gidecek baka yerinin olmamas. virs palavra olmayabilir stadm
Originally Posted by Webster Efendiler... Bu hafta 125 demezsek 115 deriz bir dahaki hafta... Demedi deme ibrahiiiiiim... Ytd bu ekil bir geri ekilme zellikle tcd de oransal olarak ne kadar olabilir acaba tahmini fikirleriniz nedir
Originally Posted by burak1987 Tcd dnemi bitiyor ufak ufak. Riski dattm. Yars tcd yars tte. Sent from my iPhone using Tapatalk 40 katr m 40 satr m gibi olmu, ben 40 satr setim (tcd)🙂
Yarn iin bist tahminim +0.5(desteksiz attm, neden diye sormayin😋) Tcd websterin dedii gibi sabah 1.5 verirse sknt deil akama bist -1 kabulmdr..
Originally Posted by paravarhuzurvar virs palavra olmayabilir stadm Yani ortada virs var ama etkisi ar abartlyor gibime geliyor. SARS ve MERS'te bunun bir cinsiydi. Ciddi bir etki yaratmadan yok oldular.
Forum Rules
Yer mleri