-
bir sabah saat 9:00 da 3 aracı kurumu da emirler yazdım. geceye ender poz tasimam ragmen 3unde de S girdim geceye. sabah 3 kurumdan da kademeli emirler yaziyorum. rakamları tam hatırlamıyorum ama su sekilde dusunun. geceden 149,3 kapatmis olsun.
148,6'^dan baslayarak
148,6
148,55
148,5
148,475
148,450
vs vs
148,275' e kadar.
sabah tahmin ettigim gibi pin bar yaparak acti.
gerceklesen emirleri kontrol ediyorum 148' pin bar yapıp 148,55'e geldi endeks. 2 kurumdaki tum emirler gerceklesti. 148,275'e kdar.diger kurumdaki 148,55 ve altı emirler duruyor.
kurumlardan bir tanesini emir iletim hızı konusunda cok iddialıydı zaten, bir ara reklamlarını bunun üzerinden vurguluyordu zaten o tamam. o kurumun emrini de en son girmiştim. gerceklesmeyen kurumun emrini de ilk yada ikinci sırada girmiştim hatırlamıyorum ama zaten hepsi saat 9:00 da borsa acilmadan girildi.
server'in, data centerlerin hizlarinin, internet cikislarinin cok onemli oldugu bir yerde aracı kurumlarin ki cok cok daha onemli bence. cok da bilgim yok, emir iletim hizlarini ogrenebiliyor muyuz kruumlarin, nasil ogreneriz vs. buna benzer bir olay yasayan oldu mu daha once?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri