Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Sn British kira sözleşmesini gördüm. Teşekkür ederim..
Diğer bir husus ise dağıtılan kumanya ve yardımların Suriyeliler tarafından gasp edilmesi.. Konunun uzmanı değilim. Ama orada öyle bir durum varsa;
1) Askeri yetkililer, AFAD Kızılay ve UMKE sorumluları hakkında soruşturma açılması gerekir.
2) Öyle bir durum yok ise; yayını yapanı tespit edip en ağır cezayı vermeliler, diye düşünüyorum...
Ayrıca, bu topraklarda hükümetlerin ve bürokratların geçici olduğu asl olan devlet ve milletimiz olduğu unutulmamalıdır...
Burada bir deprem var, devleti yöneten hükümet yanlış yapmış olabilir, hükümet hatalı diye milletin diğer fertleri sırf siyaset olsun diye, depremde mağdur olan insanların acı çekmesini beklememelidir..
Siyasiler elbette eleştirilmeyi hak etmektedir. Ancak, Türklüğü, andımızı, marşımızı, soyumuzu, ecdadımızı buralardan kimse kazıyamayacaktır.
Bayrağımız belli, dinimiz belli, kurucumuz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve ortaya koyduğu fedakarlık belli....
Bu topraklarda üst kimlik Türk kimliğidir.. Gerisi azınlıktır.. Kızılay Yöneticisinin tweet i halt etmiş demekten başka çarem de kalmıyor...
Yada, bölgeye bizzat gidip yardım etmek gerekiyor...
Ancak ben şu aşamada dahi yapılan yardımların "çar çur" edebileceklerine inanmak istemiyorum...
Türkiye'de 24 milyon aile var.. Kabul çok fazla deprem vergisi adı altında para toplandı.. Ama şu an onu tartışmak yeri değil. Mevsim kış ve insanlar açıkta...
Her aile sadece 10 TL verse,
24,000,000*10 TL= 240,000,000 TL eder ki 240,000,000/150,000=1600 adet aileye konut yapılır...
Bu 10 TL ise hepimiz için 2 bardak çay parası...
O sebeple, bizi hiçbir zaman hiçbir dönem de siyasiler kurtarmamıştır, bizi her zaman bizler kurtarmışızdır...
Siyaseti belki bu insanlar ve çocuklar soğuktan ve açlıktan kurtulduktan sonra yapalım...
Yer İmleri