Sayfa 157/748 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon
Arama sonucu : 5983 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1.  Alıntı Originally Posted by hakkıakgün Yazıyı Oku
    Hesaplamalarıma göre fark %7'ye indi, şu anki ipeke fiyatına göre olması gereken fiyat 11,04. Kozal ile aradaki makas ise %34, olması gereken fiyat ise 13,73. Kozaa'nın ve dolayısı ile ipeke'nin kendine ait varlıkları hariç tutularak kabaca cari piyasa fiyatından hesaplanmıştır. Kozaa için eldeki birikmiş nakitlerin %90'ının dağıtıldığını düşünerek 4,63TL temettü hesapladım. Temettü düştüğünde 5,71TL'ye hisse başı 2,32 TL kar eden bir firmaya ortak olmuş olacağız. Tabii bu fiyatlarda kalırsa. Temettü günü geldiğinde bu oranlara tekrar bakalım..
    Tarihe not: kozaa'nın ve dolayısıyla ipeke'nin kendi varlıklarını hariç tutarak yaptığım hesaplamaya göre kozaa ipeke'ye göre %17, kozal'a göre %33,5 iskontolu bulunuyor..
    Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.

2. http://i.hizliresim.com/JVRMjj.jpg

Bugünkü kapanış mumu bence southern doji....

Görelim Mevlam neyler...

http://i.hizliresim.com/NLadmY.jpg

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by NEVLI1 Yazıyı Oku
    KAP: KOZAL [ ] KOZA ALTIN İŞLETMELERİ A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/814682
    Dosyalar:

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...6feae2c0241f7e

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...6feae2c0671f7f

Özel Durum Açıklaması (Genel) 2020-01-28
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    İngilizce
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama Sermaye Piyasası Kurulu
    17.07.2003 tarih ve 37/875 sayılı Kararı kapsamında sermaye piyasasında
    yapılacak değerleme hizmetlerinde; maden
    arama, maden kaynak ve maden rezerv tahmin sonuçlarının raporlanmasında, maden
    ruhsatının değerlemesinde, maden kaynak ve maden rezervlerinin değerlemesinde
    , Ulusal
    Maden Kaynak ve Rezerv Raporlama Komisyonu tarafından yetkilendirilmiş kişiler
    tarafından hazırlanan raporların esas alınacağını Kurulun 21.09.2017
    tarih ve 2017/32 sayılı Haftalık Bülteni ile kamuya duyurmuştu.

Buna göre Ulusal Kaynak ve Rezerv Raporlama
    komitesi ile (UMREK kodu) uyumlu olarak hazırlanan ve SRK danışmanlık
    tarafından onaylanan (JORC Kodu) Karapınar
    Projesi Maden Kaynak Tahminini Ekte İngilizce ve Türkçe olarak Yatırımcılarımızın bilgilerine
    sunarız.

Saygılarımızla.
    Bilanço beklentisi müthiş.
    Bakalım ne gelecek.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

4. 358.000 ons ×1.600 usd =572.800.000 usd

Doğrumu hesapladım ?

5. 50 ons fazla olmuş 1550 desek

6. KOZAL 80 TL ise
    KOZAA 40 TL
    İPEK 20 TL olmalıdır.
    Ben demiyorum.Finansal Rasyolar öyle olmalı diyor.
    Olurya bilanço beklentilerimiz dahilinde gelirde 4 milyar civarı ciro gelirse yaklaşık 3.5 milyar rekor kar açıklayabilir.
    Bunun içinde ana ortaklık karı dahil tabiki
    Sonuçta GN.Kurul kararı çıkarda 12 aylık karın nakit temettü şeklinde dağıtılması kararı çıkarsa
    Hisse başına 10 tl temettü dağıtılması kararı ve bundan sonra bunun sürdürülebileceği beklentisi ile hisse bu yıl sonuna kadar Ralli yapabilir.
    Hissedeki fiyat hedefim bu yıl sonuna kadar beklentilerim gerçekleşmesi halinde uçuk olacak ama 15 milyar piyasa değeri onun karşılığıda 40 tl dir.
    Tahmin tabiki
    YTD

7. Patron; KOZAA yi ucurmussun İPEKE yi öldürmüşsun [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28]
     Alıntı Originally Posted by YİRMİÜÇ Yazıyı Oku
    KOZAL 80 TL ise
    KOZAA 40 TL
    İPEK 20 TL olmalıdır.
    Olurya bilanço beklentilerimiz dahilinde gelirde 4 milyar civarı ciro gelirse yaklaşık 3.5 milyar rekor kar açıklayabilir.
    Sonuçta GN.Kurul kararı çıkarda 12 aylık karın nakit temettü şeklinde dağıtılması kararı çıkarsa
    Hisse başına 10 tl temettü dağıtılması kararı ve bundan sonra bunun sürdürülebileceği beklentisi ile hisse bu yıl sonuna kadar Ralli yapabilir.
    Hissedeki fiyat hedefim bu yıl sonuna kadar beklentilerim gerçekleşmesi halinde uçuk olacak ama 15 milyar piyasa değeri onun karşılığıda 40 tl dir.
    Tahmin tabiki
    POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by YİRMİÜÇ Yazıyı Oku
    KOZAL 80 TL ise
    KOZAA 40 TL
    İPEK 20 TL olmalıdır.
    Tahmin tabiki
    Yirmiüç ne yaptın sen? 9 aylık cironun 3 ayda yapılacağını söylüyorsun. Ayrıca 4 milyar TL ciro da 3,5 milyar TL kar değil kozaa da hiç bir şirkette mümkün değil.

9 aylık bilançolara ve karlara göre kozal 80 TL ise kozaa'nın 14,39 TL olması gerekir. Sanırım hesaplamalarında bir yanlışlık var. Syg.

Sayfa 157/748 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •