Originally Posted by ibagatir Dostum ben seni şahsen daha yüksek lotlarla oynuyor sanıyordum ana lot çok yüksek zaten bu trade lotları
ytd deli saçmasıdır
ya nazlanma kır hadi 19,68 ikimizde biliyoz seninde niyetin var ))) söz fazla lot almayacağım
Originally Posted by akrep4401 19,580 den aldım 2296 lot 19,680 kırarsa bayrak hedefi 21,80 der teknik fal herkese hayırlı kazançlar ne olcak bu akrepin hali )) eğleniyormuyuz gençlikkkk
Originally Posted by akrep4401 ne olcak bu akrepin hali )) eğleniyormuyuz gençlikkkk Şalgam li ciğere devam[emoji2] Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akrep üstat porselenleri burada kırmaya başla
Canım çekti o zaman akşama şalgam ciğer. Öğle öncesi yazılacak şey mi ortagim? Originally Posted by hectoral Şalgam li ciğere devam[emoji2] Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by nosfecagri Canım çekti o zaman akşama şalgam ciğer. Öğle öncesi yazılacak şey mi ortagim? Akrep sever ciğeri [emoji16] Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by akrep4401 ne olcak bu akrepin hali )) eğleniyormuyuz gençlikkkk Klasik formasyonlar ve indikatorler haricinde kullandığınız bir indikator var mı ? Ya da favorileriniz ?
Forum Rules
Yer İmleri