Sayfa 116/236 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon
Arama sonucu : 1881 madde; 921 - 928 arası.

Konu: HUBVC - HUB Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,007
    tabi tabi emin olun öyledir.. katmer içinde söylüyordu.. 12 tl lerde.. sonra patron satışı geldi ne tesadüf.. ama bu kez ögrenmişler acıtmadan gedik elindeki malları sattı acıklık %17 den %77 oldu .. gedik salak bir kurum böyle bir potansiyelli şirketi sattı değil mi .. neyse.. 12-13 e düşünce ucuz diye atlayanda cok olur
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

2. a be hüle noldu büle çabuk süle.

Sabah tabanı açar gibi yap sat malı kitle tabana

SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

4. Gerekenleri söyledik bunun böyle gitmeyeceğini, inşallah yukarıdan yakalanan olmamıştır, 300 - 500 hayalı kuranlar şimdi arazi...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5. ben bunlara böyle söyledim ben bunlara böyle söyledim ben bunlara söyledim ama dinlemediler....şimdi bunlar böyle oldu
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

6. asıl beklentisi olan hisse gyholdu adamlar dinlemedi gyhol düşsede alsam biraz yine
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443
    Sn 10lukhisse........ TWİTTER ÇETESİNİN elemanısın sende,,,,,,,,,Derinhisse nasıl söylemiş adam TWİTTER 2020 yılında açmış yatacak yeriniz yok HIRSIZLAR sürüleri....... İFŞA ediniz

ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Garibanın duası belki şu tahtadan zararsız çıkmamı sağladı sabah izledim resmen şeytan bunlar qnbfb bundan daha iyi

SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Sayfa 116/236 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •