Sayfa 286/937 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Kurucu ve imtiyazli ortalamasi alinarak cagri yapilamaz bu hissenin ederi hesaplanir ve ona gore gerek imha gerek yerine adi hisse verilir diye bilen arkadaslar defalarca yazdi. Allah askina kurucu 300 bin imtiyazli 45 bin olur mu ? Komik rakam bunlar..

2.  Alıntı Originally Posted by Carleone Yazıyı Oku
    Kurucu ve imtiyazli ortalamasi alinarak cagri yapilamaz bu hissenin ederi hesaplanir ve ona gore gerek imha gerek yerine adi hisse verilir diye bilen arkadaslar defalarca yazdi. Allah askina kurucu 300 bin imtiyazli 45 bin olur mu ? Komik rakam bunlar..
    ben kurucuyu kastetmiyorum. iş a b ve c birleştirilemez mi

3. fibonacci yukarıda yazmış ya birleşme ihtimaller dahilinde diye. olası birleşmede mesela şişe dün açıklandı 30 gün ortalaması dünkü fiyatlara göre mi yoksa birleşmenin olacağı tarihteki ortalamaya göre mi alınır

4.  Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    Bir kenarda dursun..
    Kurucu hisse hedef fiyat değeri..
    HER BİR HİSSE
    Minumum.....2.300.000 lira
    Maksimum...14.000.000 lira
    Kurucu hissenin ölüsü 2.3 milyondur.Burada çok hesap yaptım burada paylaştım.Geçmişi görmezden gelip imha ederlerse fiyat bu..
    Geçmişi de hesaba katarlarsa değişen fiyatlar vede onlarca yıl işin içine girerse her bir hisse 7-14 milyon arasına gelen fiyatlama görebilir..
    Zaten bu hikaye için hissedeyiz...
    ASLA YTD..YTD..YTD...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bir de bunların toplam maliyetleri var.
    Sadece İŞKUR için belki de 7-8 milyar çıkacak. 3-4 Milyar İşbtr için çıkacak. İşbtr nin 20 katı işatr için de 1-2 milyar çıkarması gerekecek forumda bahsettiğimiz rakamlara ulaşırsa. Yani toplamda 11-15 milyar TL’ye ulaşabilir.
    Peki banka beklediğimiz rakamları vererek bu kadar yükün altından kalkabilir mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Seiko299 Yazıyı Oku
    Hocam bir de bunların toplam maliyetleri var.
    Sadece İŞKUR için belki de 7-8 milyar çıkacak. 3-4 Milyar İşbtr için çıkacak. İşbtr nin 20 katı işatr için de 1-2 milyar çıkarması gerekecek forumda bahsettiğimiz rakamlara ulaşırsa. Yani toplamda 11-15 milyar TL’ye ulaşabilir.
    Peki banka beklediğimiz rakamları vererek bu kadar yükün altından kalkabilir mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yedeklerde 32 milyar lira var..
    Bizim için saklıyorlar..[emoji41][emoji1][emoji1]
    Merak etmeyin para çok..

6.  Alıntı Originally Posted by Alpiko Yazıyı Oku
    İş yatırım kimseye kolay kolay mal aldırmıyor gibi geldi, yanılıyor muyum? Hep 10 kuruş yukarıdan işlemlerle malı aldırmadan kendisi topluyor sanki
    Atı alan üsküdarı geçmek üzere
    Burada yazdıklarım kendi görüşlerimdir, yatırım tavsiyesi asla değildir. Benim aklım bana zor yetiyor sana nasıl yetsin.

7. Kurda derinlik nasil alici satici durumu

8.  Alıntı Originally Posted by turkson Yazıyı Oku
    Kurda derinlik nasil alici satici durumu
    Alış...317000
    Sat....350000

Sayfa 286/937 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız