Sayfa 432/899 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 3,449 - 3,456 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    *şişe cam: Birleşme işleminde kullanılmak üzere uzman kuruluş raporu'nun hazırlanması için pwc yönetim danışmanlığı ile sözleşme imzalandı
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

2.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Yaşı 85'den yukarı olanlar bilir, 75 yaşında olanlar belki hatırlar, 65 ve aşağısı kumda oynasın. Eskiden Voltran vardı. 5 aslan birleşip Voltran'ı oluştururdu ve her aslanın uzmanlığı farklıydı. Kimi karada kimi suda, havada, yer altında falan giderdi. İşte şimdi Voltran oluşturacaklar ama ana gövde ve baş Soda'dan sol kol Dencm. Yani güçler eşit değil. Bakalım neler olacak.

Bence daha güzel olacak.
    Bence nötr olacak.
    Bence daha kötü olacak.

Üç ihtimali de yazayım da ileride ben demiştim bakın aha işte bu da kanıtı diye gösterebilmeye yüzüm olsun.

Meşhur Voltran :

Selam,

Ama voltron olmadan once 5 aslan da guzel bi dayak yerdi. Amele sumugu gibi duvardan duvara vururlardi pisileri

3.  Alıntı Originally Posted by callandor Yazıyı Oku
    Selam,

Ama voltron olmadan once 5 aslan da guzel bi dayak yerdi. Amele sumugu gibi duvardan duvara vururlardi pisileri
    Hehehe doğru diyosun valla. O zaman birleşme iyidir, güçtür, birliktir diyoruzz... Daha güçlü bir Şişe için hep beraber, oleeey oleyyy oollyeeeee

trkcm tavana 8-9 kademe kalmış, orada tutuyor. bir tanesi tavan yapsa da ortalık şenlense.

Alıntı Originally Posted by Rasto Yazıyı Oku
    benim ağlmamı bekliyor herhalde gene, ağliyim gene; yav soda hadi 7 ay oldu endex uçmuş gitmiş sende arkadaşların gibi yürü %15 e yürü hadisene beeeee ömür törpüsü
    Ah be Rasto. Arkadasi degil o, babasi. Sen de cok bekledin bunda. Bir nebze sevinmissindir umarim.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    trkcm tavana 8-9 kademe kalmış, orada tutuyor. bir tanesi tavan yapsa da ortalık şenlense.
    tavana iki kere değip döndü. özellikle yapmıyorlar heralde iniş çıkışlarda dökebildikleri kadar dökmek için.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Burada şu kısmı marka ediyorum. Velevki daha sonrasına 50 % ortak alındı. Hükümet de çıktı Atatürk payı dedi . Diyemez mi yüzde 50 yi yabancıya verdiysen kendi yüzde 50 'inden ver Atatürk payını diye ?
    Yoksa sadece yabancı ortak kulis çalışmalarında kesin çözüm olur diye mi düşünülür.

Ha ben hükümetin öyle bir şey yapabileceğine inanmıyorum ama senaryo olarak ; yabancı ortak çözüm olur mu olmaz mı acaba ?
    TAV'in acikalmasinda bile "yabanci ortagi oldugu icin tazminati verecegiz" demisti DHMI. Ne alaka ben de anlamadim ama yabanci ortak olursa olay uluslararasi mercilere tasiniyor. Mesela ben bir ara Rum Kesiminde oldugu gibi mevduatlara el koyacaklar diye butun parayi TAV'a gommustum, hic nakit birakmadim. Grup sirketlerinin hepsi icin ufak tefek calkantilar olsa da uzunda olumlu bir gelisme bu bence.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    ve Trakya an itibari ile tavan.... darısı hepsine.

Sayfa 432/899 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •