Sayfa 348/1200 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Daha ne alanlar vardır sacro hocam tedbir denince akla gelen forumdaş sayın freskynin bile meylettigi yerde😂 ve tüm bunlara rağmen kagit giderse de iyi gidecegine isaret herhalde

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Ula bu ne herkes escom almis.

Tahtacida sinirlendi basti )

Demekki biraz bekletecek.

Neyse o sirada karelim dussun bu ayni fiyatta kalsada olur.
    Ne tesadüf,ben de aldım ☺

YBTAS

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by Babacan86 Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar bir süredir bu forumu takip ediyorum. Bu başlığı dün farkettim. Çok güzel paylaşımlar olmuş. Ben genelde uzuncuyum kısada hiç yüzüm gülmedi Karel ve kardemiri karçıdığımı gördüm. Şimdi sacro üstadın aldığı kağıtlardan bir miktar aldım golt aslan ve escomdan. Bakalım hangisi patlama yapcak yataya geçmişler.

Merak ettiğim uzunda elimde tuttuğum Petkim,şişe,aselsan,thy, tav, gibi firmalar hakkındaki düşünceleriniz? Yataş vardı haraketini tamamladı. Aklınzda olan yataya geçmiş güçlü hisseler varmı takibinizde?
    Guzel bir soru.

Ama sorunuzu yanitlamak cok uzun surebilir.

Sayfalarca yazi yazmak gerekir.

Petkm sise aselsan thy tav bunlar anlatilmaz yasanir

Yani uzun uzun anlatacak vakit yok.

Bazi arkadaslar ektra grafik paylasip kagitlarin formasyonlarini teknik kirilimlarini paylasiyorlar.

Zaman icerisinde sizin paylasimlarinizida beklerim kendi kagitlarinizla ilgili.

Tesekkurler.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by shahzada Yazıyı Oku
    Ne tesadüf,ben de aldım ☺
    O zaman çok kısa vade escom analizi yapam ben madem :D

Aslında ben escomu 1.34-35 kırmadan almayacaktım dün akşam ki grafiğimde kırılım rakamı olarak 34-36 vermiştim.

Sonra tabi karelden parayı vurunca neyse hadi az alayım dedim.

:D sonra aldıkça düştü aldıkça düştü :D

Birazdan grafik paylaşırım :D
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

6. Endeks 80 binlerdeyken videolu endeks anlatımınızdan berş takip ediyorum sizleri. Tavrınız ve bilginize hayranım. Umarım bu paylaşım ruhunuz eksilmez👍

Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    # Escom

1.34 ve 1.36 düşen dirençleri.

Bu rakamlar geçilirse 1.70'lere uzanan iki farklı trend kabaca çizdim.

Son günlerde artan işlem hacmi sinyali veriyor.

Ucuz kalan bilişimlerden.

düşen kırıldımı hedef kabaca 1.70 gerçekleşebilir.

Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    O zaman çok kısa vade escom analizi yapam ben madem :D

Aslında ben escomu 1.34-35 kırmadan almayacaktım dün akşam ki grafiğimde kırılım rakamı olarak 34-36 vermiştim.

Sonra tabi karelden parayı vurunca neyse hadi az alayım dedim.

:D sonra aldıkça düştü aldıkça düştü :D

Birazdan grafik paylaşırım :D
    Yukarıdaki dünkü paylaşımım.

Şimdide çok kısa vade baktım.

1.24 ile 27 arası 1 hafta yatay sarabilir sonra çanak yapıp yukarılara yönelir diye düşünüyorum.

Aşağıdaki grafiğe bakacak olursak. Daha önceki çıkışlarında hep yükselen dipler yapmış.

Yine aynı tarz yüselen diplere devam ederse bu tarz bir oluşum beklemekteyim.

1.26 50 günlük ortalama tutarsa bu yatay süreç daha kısa sürer tutmaz ise aşağıda en kötü 1.23-24 bandında tutunur diye düşünüyorum.

1.24 e gelirse ek yaparım ben.

1.31-32 üzeri çok güzelleşir.

Alıntı Originally Posted by Yatirmci Yazıyı Oku
    Endeks 80 binlerdeyken videolu endeks anlatımınızdan berş takip ediyorum sizleri. Tavrınız ve bilginize hayranım. Umarım bu paylaşım ruhunuz eksilmez��
    Eyvallah teşekkür ediyorum.

Sayfa 348/1200 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •