Sayfa 457/899 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1.  Alıntı Originally Posted by BARBA Yazıyı Oku
    Bu hesaplamalar çoktan yapılmıştır, sodanın, anacamın, trakyanın kaç şişe edeceği bellidir toplamda kaç lot olacağı hesaplanmıştır. Pekala bu durumda fiyatın bir noktada stabil olması gerekmez mi, satışı karşılayan kim. Kendisinden başka kim alır bu saatten sonra, bu hareketler boşuna değil. Kaba hesap dip 6,3X yerler iken, elindeki 200 milyon lotu neresine sokacak, şahsım adına beklentim oldukça yüksek.
    Soda özelinden gidersek elinde soda olan adam için şişe piyasa değerinin pek bir önemi yok aslında,ama şişeninde ederine çıkması lazım aslında şirketlerinin değerlenmesi demek şişenin değerlenmesi demek,

Şişe 6 tl fiyatlarda kalsa diyelim sodanın değerleme raporuda gelse ve orda hisse başına 9 tl değerden piyasa değeri 9 milyar olan sodaya karşılık ki 9 tl olan sodaya karşılık şişe 6 tl diyelim 1.5 adet şişe verilcek değişem oranı usulüyel bu çok net değilmi,

Cağrı fiyatı zaten elimizde ama önemi yok,
    Değerlem raporu gelicek ,
    Sonrasında değişim fiyatı yada herne isim veririseniz verim değerleme raporu sonucu o belirlencek ,

Yanlışım eksiğim varsa düzeltelim

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Burda net olan ve elimizde kesin olan ve bildiğimiz bir şey varki,
    Oda tarkya başta sonra şişeye yarıyor özsermaye değeri altında değerleme gelmiyeceğidir,artı avantajları sadece bu,
    Sonrası herkez için eşit

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    beklentiler elbet karşılanır BARBA. ama borsa burası beklenti gerçekleşene kadar çok kişinin canı yanacak belli ki. biz dün buradaydık bugün de yarın da buradayız. bir müddet izlemesek, kendimize bir seyahat filan çıkarsak şöyle 0 internetli bir yerde iyi olacak sanki
    tamam ama ekran kapatacak ney var elimizde 10/15 kademeye mi ah edecez. üstü var altı yok ben sadece tebessüm ile izliyorum.
    Rahat ollll...
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by BARBA Yazıyı Oku
    tamam ama ekran kapatacak ney var elimizde 10/15 kademeye mi ah edecez. üstü var altı yok ben sadece tebessüm ile izliyorum.
    Rahat ollll...
    anacam da 5.31 den 4.39 u görünce kısık da olsa bi ah çektim ne yalan söyleyeyim BARBA. sonra maliyete bakıp bi de oh çektim o ayrı tabi
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Piyasa ile kavgalasmanin bir alemi yok. Hesaplamalarin nasil yapilacagi belli, piyasa da ilk gun Trakya %20, Sise %12, Sode %2 olarak gosterdi bunu bize.

olimpik_forum'un da dedigi gibi %90 olaylari dogru tahmin ediyor piyasa.

Mahkeme ile o ile bu ile ugrasilmaz. Birlesmeyi begenmeyene 6.32'den cikma firsati verilmis. Kagit 3 ay once 5.50'lerdeydi.

Kusura bakmayin, herkes kazanamiyor, bu is hayati, boyle seyler de oluyor iste.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Piyasa ile kavgalasmanin bir alemi yok. Hesaplamalarin nasil yapilacagi belli, piyasa da ilk gun Trakya %20, Sise %12, Sode %2 olarak gosterdi bunu bize.

olimpik_forum'un da dedigi gibi %90 olaylari dogru tahmin ediyor piyasa.

Mahkeme ile o ile bu ile ugrasilmaz. Birlesmeyi begenmeyene 6.32'den cikma firsati verilmis. Kagit 3 ay once 5.50'lerdeydi.

Kusura bakmayin, herkes kazanamiyor, bu is hayati, boyle seyler de oluyor iste.
    E bende onu diyorum 6,3X garanti ise, risk ne? 10 kademe mi varsın hesabını yapsın piyasas.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

7. Amma tatava yaptiniz haa, alt tarafi 6 küsür liralik bi hisseniz var, EGEEN 715 liraya vurdu adamlarda ses seda yok. Sodasi olanlara birebir Sise versinler üstüne de İhlas Armutlu Termal Otelde 15 er günlük devremülk tamamdır, sulh olun işte. Soda hakkinda bilgi ogrenmek icin foruma giriyoruz yok defter degeri, yok harita metod defteri, yok İna, yok Sabrina, Pwc boru sistemleri, Yapi kredi onu dedi, bu şunu dedi eehhh eytere beaaa.

Begenmeyen gram altın alsin.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by BARBA Yazıyı Oku
    E bende onu diyorum 6,3X garanti ise, risk ne? 10 kademe mi varsın hesabını yapsın piyasas.
    şimdi diyelim ki bu birleşme haziranda gerçekleşti. haziranda;

soda 5.35 kuruş . ne yapcaz 6.30 dan ayrılma hakkımız olacak mı? yedirecekler mi bize?
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Sayfa 457/899 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •