Sayfa 459/899 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    500 milyon lot satsalar alici bulunur. Millet donunu satar alir. Minimum fiyati belli, 6.32.
    500 milyon satılsa zaten geriye toplam dolaşımda 23 milyon 393 bin 624. 542 hisse kalıyor.
    hangi kefal atlar bakalım. 500 satılsa o 500 ü alacak da olacak sonuçta.
    bunun 20 milyonu yucinin
    3 milyonu barbanın
    393 bini benim
    624 tanesi diğer marabaların

ve GOLDEN SHARE olan 0.542 adeti de oraletin.

oralet çözer bu düğümü...
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

2.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    bi dakika. şimdi bu 6.30 un kesin olduğuna dair bir yönetim kurulu kararı varsa haklısın... ben göremedim öyle bişey. toplantıda son 30 günün ortalaması olur dedi. ama bu bildirimin yapıldığı (31 ocak sanırım) tarihten önceki son 30 gün mü? yoksa birleşmeden önceki son 30 gün mü? ''beni'' bi aydınlat n'olur sanki... benim sayemde bir çok benim gibi maraba arkadaş da aydınlanmış olur.
    @syilmaz yayinladi ya yukarda Yapi kredi raporunu. 31 Ocaktan onceki 1 ay

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    SPK mevzuati oyle. YK karari ile alakasi yok. Taban fiyati belirlemisler birlesmeden memnun olmayan ortaklarin hakki korunsun diye.
    tamam abi de bunun için kesin tarih ne zaman? 30 ocakta bildirimin yapıldığı tarih mi? soru net. bildiğim şey bununla (ayrılma hak fiyatları) ile ilgili kesin ve net bir KAP açıklaması olmadı.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
    kesinlik yok, zaten cümlemde ''kesin ise'' ibaresi kullandım. en ''kötü ihtimal ile'' veya ''olsa olsa'' diye bir mantık ile 31 ocak öncesi son 30 gün hesabı. Ama sadece bu olmayacak anlaşılan değerlemede.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

5. SODA - Soda Sanayii

Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    şimdi diyelim ki bu birleşme haziranda gerçekleşti. haziranda;

soda 5.35 kuruş . ne yapcaz 6.30 dan ayrılma hakkımız olacak mı? yedirecekler mi bize?
    Arkadaşım yukardaki sorumden gidelim demişssin,
    Ayrılma hakkından bahsediyorusun ama bu ayrılma hakkı usulen olması herekn ama şirketlerin değerini ilgilendiren bşr şey değil,

Sana şunu sormak istiyorum,şişecam anavm soda be trakyanın değerlem raporu üzeinden değerlenmesini neden istedi?
    Soru cevap gidelim istersen,şişe neden şirketlerinin değerlemesin yapılmasını istedi?

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Oldu da o zaman cok siradisi seyler oldu endeksdeki.tum hisseler Allah korusun çöktü ve Soda 5.30'a indi. Birlesme günü aradaki hisse basi 1 lira farki kim odeyecek?

Ya da tam tersi olursa o gün hisse 7.30 olursa Sisecam sizlerden hisse basi 1 lira nakit geri mi isteyecek?

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    Arkadaşım yukardaki sorumden gidelim demişssin,
    Ayrılma hakkından bahsediyorusun ama bu ayrılma hakkı usulen olması herekn ama şirketlerin değerini ilgilendiren bşr şey değil,

Sana şunu sormak istiyorum,şişecam anavm soda be trakyanın değerlem raporu üzeinden değerlenmesini neden istedi?
    Soru cevap gidelim istersen,şişe neden şirketlerinin değerlemesin yapılmasını istedi?

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    şişe dedi ki : 'bu ne taq! elin çer çöpü 500% yaptı bizim dev gibi şirketler çakıldı kaldı. yok yok bu iş böyle olmayacak güçlerimizi birleştirip voltran olmalıyız. Necati abiyi aradılar (PWC). gel de benim ufaklıkları bi değerlendir. çok ucuz kaldı namussuzlar dedi. Necati abi de dedi ki: 'sanki sen göklere çıktın taq'. Neyse ben 4-5 aya değerlendiririm'.

bu şekilde oldu abi.

8.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Oldu da o zaman cok siradisi seyler oldu endeksdeki.tum hisseler Allah korusun çöktü ve Soda 5.30'a indi. Birlesme günü aradaki hisse basi 1 lira farki kim odeyecek?

Ya da tam tersi olursa o gün hisse 7.30 olursa Sisecam sizlerden hisse basi 1 lira nakit geri mi isteyecek?
    Aradaki farkı eksi ise tabi ki geri alımı yapan firma olarak Şişecam ödeyecek. Karar alınırken bu fiyat seviyesini hesaplamamışlarmıdır?

Sayfa 459/899 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •