Sayfa 196/996 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Arkadaşlar , hiç bir fonun geçmişi geleceğine sağlıklı bir projeksiyon sunmuyor. Geçmiş grafikler geçmişte kaldı...
    Geçmiş düşüşlerde defansifti diye alırsın, en çok o düşer. Bu neden çıkmıyor diye küfredip satarsın, o hafta roket olur. O yüzden güven duyduğun bir fon seçip en az 1-2 ay tutulmalı. Yoksa alsan pişmanlık, satsan pişmanlık... Tecrübeyle sabittir.
    Hepinize bol kazançlar.

acc bugün paraşüt açmasındı yeterdi... insallah açmamıstir. bekledigime degmeye basladi.
    Yatırım tavsiyesi değildir. tavsiye olarak değerlendirilemez. Her zaman kendi kararınızı kendiniz veriniz.

3. Arkadaşlar boşta 40K var, TPF’yi sattım. KVBA yoksa kira sertifikası mı alınır? Tahviller yükseldiği için Kısa Vadeli Kira Sertifikları aldım az önce, inşallah doğru bir karar vermişizdir

4.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Arkadaşlar boşta 40K var, TPF’yi sattım. KVBA yoksa kira sertifikası mı alınır? Tahviller yükseldiği için Kısa Vadeli Kira Sertifikları aldım az önce, inşallah doğru bir karar vermişizdir
    Kira Sertifikalarına doğru zamanda girmişsiniz belki yarın da eksi getirir ama sonrasında hızlı topluyor. Bu aralar Tzt'nin ve Krc'nin de getirileri güzel. Benim tercihim sepet yapmaktan yana.

5. bende jale aldım bu yükseliş feyk değildir umarım )

6.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Kira Sertifikalarına doğru zamanda girmişsiniz belki yarın da eksi getirir ama sonrasında hızlı topluyor. Bu aralar Tzt'nin ve Krc'nin de getirileri güzel. Benim tercihim sepet yapmaktan yana.
    Teşekkür ederim üstadım

7. tesla %19 yükselmiş yarn bakalım iş bankası elektrikli araçlar fonu yüzde kaç yüksecelek .

8.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Arkadaşlar boşta 40K var, TPF’yi sattım. KVBA yoksa kira sertifikası mı alınır? Tahviller yükseldiği için Kısa Vadeli Kira Sertifikları aldım az önce, inşallah doğru bir karar vermişizdir
    Ben de aynı durumdayım TPF, AHU, OSD yarın bunları satmayı düşünüyorum, getirileri ppf gibi olmaya başladı, ama ne alacağımı da bilemiyorum. Altın fonu petrol fonu, eurobond borçlanma biraz da değişkenlerden mi alsam diyordum.
    Kira sertifikaları neye göre artıyor bir türlü anlayamadım ama onları da inceleyim.

Sayfa 196/996 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •