Sayfa 228/996 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    tepki hareketi olup aşağı devam etme hareketi olabilir.
    Yön yukarı bir şey olmaz. Ytd

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. tcd pörtföyünde en yüksek değerdeki gözde iyi artırıyor.Umarın duruyordur yarına faydası okur.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Petkm deki açıkçıyı doğrarlarsa bugün 123 üstü kapatırlar..

4. Tcd de de vardı petkm sanırım..

Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Tcd de de vardı petkm sanırım..
    Tcd de bir numara yok. 0,38 sadece.

6. Arkadaşlar,
    KRC ve OSD hakkında olumlu olumsuz görüşlerinizi bildirebilirmisiniz.Tercih etmek gerekirse hangisi önceliktir.

7. Merhaba, bir şey sormak istiyorum . Bir aracı kurum bir şekilde battığında o aracı kurum nezdinde bulunan hisse senetlerinde v.s sıkıntı olmuyor bildiğim kadarı ile ( MKK'da tutulduğu için )
    Ancak o aracı kuruma ait yatırım fonunun akıbeti ne oluyor. Atıyorum , karpuz menkul değerlerin karpuz likit fonu bulunuyorsa hesabınızda ( tefaştan banka aracılığıyla aldıysanız) karpuz menkul değerler battığından bu fon ne oluyor ? devir mi oluyor, tasfiye mi oluyor, ne oluyor ?

tcd, eid ve dbh 'dan oluşan bir sepet oluşturacağım . Ancak bunların bazısı aracı kurumun portföyüne ait.

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Merhaba, bir şey sormak istiyorum . Bir aracı kurum bir şekilde battığında o aracı kurum nezdinde bulunan hisse senetlerinde v.s sıkıntı olmuyor bildiğim kadarı ile ancak o aracı kuruma ait yatırım fonunun akıbeti ne oluyor. atıyorum karpuz menkul değerlerin karpuz likit fonu bulunuyorsa hesabınızda ( tefaştan banka aracılığıyla aldıysanız) karpuz menkul değerler battığından bu fon ne oluyor ? devir mi oluyor, tasfiye mi oluyor, ne oluyor ?
    Bankadan işlem yapıyorsanız paranız takasbankda kalıyor ve aracı kuruma gitmiyor. Aracı kurum sadece parayı yönetiyor.

Sayfa 228/996 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •