Arkadaşlar bu ne iş , insanlar çıkmasın diye 2,49 u bile göstermediler. Bedelli yapcaz yada yapmayacağız diye birileri açıklama yapmalı ( yatırım tavsiyesi değildir , kendi fikrim)
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar bu ne iş , insanlar çıkmasın diye 2,49 u bile göstermediler. Bedelli yapcaz yada yapmayacağız diye birileri açıklama yapmalı ( yatırım tavsiyesi değildir , kendi fikrim)
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
seans kapanmasa taban olabilir yani.. iğreti oldu çünkü..
35 yıllık gs taraftarıyım hisseyi yeni aldık 7 sene tspor’u taşıyıp 2.5xxx lerden sattık katmerli zarar yazdık ama daha kötüsü mide bulandırıyor
Arkadaşlar yüklü miktarda ziraat satış yaptı görünen satış 2.857k işlem toplamı 6.200 k dernek satışı devam ediyor sabah 1 geçilince 2.38 gibi verilmeliydi 2.4 zaten stop noktamızdı neyse işte takaslar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok teşekkürler Bozman. Siz olmasanız Başkanın sermaye artışını “ağzından kaçırdığından” haberimiz olmayacaktı. Spor kağıtları taşıyınca sadece maç sonuçlarını değil,başkanların açıklamalarını da canlı izlemek gerektiğini öğrenmiş olduk[emoji4]
Beşiktaş ın yanında aldığım bir miktar Gsray’ı 2,39’dan vermiştim sayenizde. Düşüşün nedeninin dernek satışları değil de bu olduğunu düşünüyorum. Şu boğa piyasasında halka açıklık miktarının artması derinlik açısından olumlu bulunur ve müşterisi de çok olur bence. Yani hisseyi çok da aşağı indirmez.
Kim alıyor kim satıyor bakmak vakit kaybı bence. O kadar uğraşmaya değmez. Çok çakal var. Güvendiğiniz hissede düşündüğünüz satış aralığına kadar sağlam durmalı.
Uğraşmak istiyorsanız halks açık olmayan hisse satışı yapacakların “bir yıl içinde şu kadar hisse satacağım” gibi açıklama yapması zorunlu. Bu açıklamayı bulunabilirse daha yaratlı olur. (Gözler bozulduğundan Ben üşeniyorum )
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Derneğin hisse sattığı yerde bulunup para kazanmak mümkün değildir daha önce bu hadiseden çok can yaktı kol bacak neyse ytd
kurthan
Yer İmleri