Arama sonucu : 2696 madde; 1 - 8 arası.

Konu: LOGO - Logo Yazılım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Yaklaşık 3 yıldır finans piyasaları dışında başka konularla uğraştığım için ancak uzaktan izleyebildiğim gerçek işime Ekim 2019 gibi tekrar dönme isteğim,fırsatım,zamanım olabildi.İlk yazımı da eski gözağrılarımdan birisi olan Logo sayfasına yazmak istedim. Önümüzdeki günlerde gerek şirket gerekse buna bağlı olarak hisseyle ilgili beklentilerimi yazacağım.

2.  Alıntı Originally Posted by projektör62 Yazıyı Oku
    Yaklaşık 3 yıldır finans piyasaları dışında başka konularla uğraştığım için ancak uzaktan izleyebildiğim gerçek işime Ekim 2019 gibi tekrar dönme isteğim,fırsatım,zamanım olabildi.İlk yazımı da eski gözağrılarımdan birisi olan Logo sayfasına yazmak istedim. Önümüzdeki günlerde gerek şirket gerekse buna bağlı olarak hisseyle ilgili beklentilerimi yazacağım.
    Abi hoşgeldin ����ï¸

3.  Alıntı Originally Posted by sailor06 Yazıyı Oku
    Abi hoşgeldin ����ï¸
    Sağol değerli kardeşim.İnşallah ilerdeki günlerde daha sık görüşeceğiz.

4. Hosgeldin kardesim
    en son hatirladigim logo yönetimine tesekkür edip cikmistin.
    biz tekkeyi bekliyoruz hala.
    2020 bende cok umutluyum.
     Alıntı Originally Posted by projektör62 Yazıyı Oku
    Yaklaşık 3 yıldır finans piyasaları dışında başka konularla uğraştığım için ancak uzaktan izleyebildiğim gerçek işime Ekim 2019 gibi tekrar dönme isteğim,fırsatım,zamanım olabildi.İlk yazımı da eski gözağrılarımdan birisi olan Logo sayfasına yazmak istedim. Önümüzdeki günlerde gerek şirket gerekse buna bağlı olarak hisseyle ilgili beklentilerimi yazacağım.

SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by rifat68 Yazıyı Oku
    Hosgeldin kardesim
    en son hatirladigim logo yönetimine tesekkür edip cikmistin.
    biz tekkeyi bekliyoruz hala.
    2020 bende cok umutluyum.

SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hoşbulduk sayın Rıfat68.Tebrikler bu kadar yıl Logo'da beklediğiniz için.Ama kağıttaki getiriye bakınca da değdiğini görüyorum.Bu sene hatta önümüzdeki birkaç yıl şirketin önünün çok daha açık olacağı bir sürece girildi diye düşünüyorum.Hepimize bol kazançlar.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •