Sayfa 644/999 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

Alıntı Originally Posted by GKl Yazıyı Oku
    Dostum sana bir senaryo ve ilgilenen diğer arkadaşlara da, diyelim ki herhangi güçlü bir finansal nedenle - FED Trump şu bu - Dolar 2-3 yıl sürecek güvercin bir çevrime girdi. Ve piyasalar deli gibi Liraya yüklendi. Yani babalar Lirayı ve diğer tüm EM paritelerini destekleyecek konuma geçti 2-3 yıl için.
    Kısacası 5,20 lere sürmek istiyorlar 4 leri göstermek istiyorlar. O zaman MB ne yapacak gelmeyin mi diyecek, yüksek kontratlardan dolar mı alacak bu kapalı sistemden çıkışı nasıl olacak. Veya çıkabilecek mi?
    Herkes doların daha da güçleneceğini vb Fed in yeniden şahinleşeceğini filan bekliyor diyelim ya tersi olursa. Unutmayalım bunu Trump istiyor. Ve bir 4 yılı daha olacak bu adamın.
    O zaman işte tam panayır olacak.
    Sayın GKİ bu dediğiniz nerdeyse 15 yıl yapıldı.2014 den sonra sağa sola yalpalayarak da olsa o iş bitti.Para çok falan diyorlar ya aslında değil.Çakal para çok ,normal para yok.Misal amerikadaki repo krizi aralıktan bu yana nerdeyse bir ayda 500 milyar dolar para verdi piyasaya FED ,bilanço gene 4 trilyon doların üstüne çıktı,faizler zaten tüm merkez bankalarında yok çoğunda negatif faiz var,amerikada artıramıyor.Bol para işi bitti,.Lagarde dün dedi zaten bu iş merkez bankaları açısından bitti dedi.Olacaklar artık başka.Bu virus işi ile beraber korkunç bir durgunluk ve çöküş olacak.Para basılacak da o para bize gelecek de onlar masal.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    kurun 5.96 dan 5,99 a çıkmasıyla, 5,99 dan 6,02 çıkması arasındaki fark aynı olmakla birlikte 6.00 sembolik direncin bugün kırılması başlığa yeni protestcilerin gelmesine neden oldu...

telaslandilar anlaşılan...

Alıntı Originally Posted by GKl Yazıyı Oku
    Bu da fetullahçı ppklı bilmem ne muhabbetine döndü, dolara sevinemezsin şuna sevinemezsin buna sevinemezsin yoksa vatan hainisin. Yahu hangi geri zekalı vatandaş kriz ister. Sevinen de yukarıda Galatasaraylı arkadaşın örneğindeki gibi kazandığına seviniyor. Sizin söyleminiz ve kullandığınız jargon çok yanlış. Bu jargonu bu başlıkta yiyecek adam da yok, burada zeki mantıklı akıllı adamlar var, cahiller diğer başlıklarda ağırlıklı hisse forumlarında. Orada bu söylemleriniz destek görür burada ancak gülerim ben size.
    Ben kime vatan haini dedim beyefendi ?
    Jargon da üslupta yerinde.
    Krizden keyif alacak olanlara tekrar tekrar da söylerim. B
    Burada keyif alan yoksa kimseye bir şey söylemem.
    Kimseye de bir şey yedirmiyorum ..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    Ben kime vatan haini dedim beyefendi ?
    Jargon da üslupta yerinde.
    Krizden keyif alacak olanlara tekrar tekrar da söylerim. B
    Burada keyif alan yoksa kimseye bir şey söylemem.
    Kimseye de bir şey yedirmiyorum ..
    yahu birader ...bu başlığın adına bir bak...kurun yükselmesinden keyif almayacak birinin burada isi ne?😀

bir de affedersin milletin keyfine turp suyu sıkma hakkını nasıl kendinde görüyorsun?

fazla uzatmayalım. tadını da kaçırmayalım derim...

6.12 mini çanak katlama hedefi. adx dı da trend değişimi vermiş hadi yine iyisiniz
    Maliyetlenecekler ema20'den ema50 ye fiyatların gelmesini bekleyip maliyetlenebilirler. Ytd.
    Buda buraya son yazımdır umarım kazanırsınız

6. 3 kuruş artan dolar için ne oldu bu kadar adamı buraya toplayan anlayamadım. Kimisi dolar sevici diyor, kimisi vatan haini diyor, kimisi boşa sevinmeyin vs diyor. Şaka gibi!
    QUOTE=BORA YAŞAR;4124025]kurun 5.96 dan 5,99 a çıkmasıyla, 5,99 dan 6,02 çıkması arasındaki fark aynı olmakla birlikte 6.00 sembolik direncin bugün kırılması başlığa yeni protestcilerin gelmesine neden oldu...

telaslandilar anlaşılan...[/QUOTE]

O değil de bizim merkez defansı bıraktı.Ya acaip bir talep geldi,ya da talep az da olsa haftaya işlerin doların lehine olacağını görüp erkenden elindeki kurşunları bitirmek istemedi.Herneyse artık 6 üstü grafik çalışır ,bu gidecek ben erkenden yerimi alayım diyen dolara gelir,bir artış dalgası yavaştan başlar,yatay trend bitti bence.

8.  Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku

Helal olsun komutan logar ne kazanmışsın be
    Ama rysasları biraz ucuzdan bırakmışsın... Kötü olmuş üzdün
    Şimdi o yüzdeyi kaç ayda kazanırsın dolardan tüh tüh ...
    Kumarbaz degilim borsaciyim

Sayfa 644/999 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •