Sayfa 647/999 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697747 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,169 - 5,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

Alıntı Originally Posted by GKl Yazıyı Oku
    Faiz indirmeye devam edecek ve yatayda kalacak. Şahin olmayacak söylemleriyle tam tersi olacak. Bu bile en az 2 yıl oyalar öyle değil mi? Mesela fomc geri sayıma bakıyorum şimdi Marttaki toplantı için ufak ufak faiz indirimi beklentisi oluştu. Doğru yanlış bunu tartışmıyorum ama durum bu. Bence de FED ipin ucunu kaçırdı defalarca yazdım burada zaten. Orada çevrimi devam ettirmeyip bir anda faiz indirimlerine başlaması çok yanlış bir hamleydi. Bunun zararını da biz çekeceğiz yine ve 800 dolardan tesla hissesi alanlar.
    Bence artık oyun bitti.1.75 dolar faizi ile 0.25 oynayarak dünya yönlendirilemez.Yönlendirilebilseydi aralıkta 1 ayda FED 500 milyar dolar basmak zorunda kalmazdı.Oyun bitti bence.

2.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    Geçen gün şu grafiğin maliyeti ne diye sormuştum. Tuzluymuş...

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bence artık oyun bitti.1.75 dolar faizi ile 0.25 oynayarak dünya yönlendirilemez.Yönlendirilebilseydi aralıkta 1 ayda FED 500 milyar dolar basmak zorunda kalmazdı.Oyun bitti bence.
    Babalar son dudugu calmadan oyun bitmez

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    FED büyük hata yaptı derken bunu kastetmiştim. Ama bundan da dönemeyecekler işte. Benim tahminim ve çıkarımım bu yönde en azından.

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Babalar son dudugu calmadan oyun bitmez
    Çaldılar ya .Wuhandan çaldıklarından duymadınız herhal sn moruk.

6. Kimin neyi savunduğunu gördükçe,
    üzülüyorum.

Doların yükselmesini istemeyen, bu günlerde Merkezin doğru yaptığını savunanın ,

gerçekte Merkezin (daha doğrusu) Siyasi iradenin neyi uyguladığının farkında bile değil.

Gezi olaylarının neden çıktığının da arkasındaki ekonomik gerekçeyi anladıklarını sanmıyorum.

Aşağıda doların değerinin Banka faizi ile değerlendirilme resmi var.

Gezi olaylarında zamanında , bu kırılım gayet net tespit edilebiliyor.

Ve bu resim, 2013 den sonra, sadece tek bir şey söylüyor..

FAİZ HARAM dır..

Bir geçiş döneminden sonra, Siyasi iradenin,politikasını yürürlüğe soktuğunu görüyoruz.

TL ve Faiz gözden düşürülmekte, Siyasal İslam ' ın eko politikaları zorla kabul ettirilmektedir.

Üstelik, dolar bu irade sayesinde düşük tutulabiliniyor teranesi ile.. Yazık..

Bir ülkenin parası, o ülkeyi bütünlük içinde tutan önemli unsurlardan biridir.

Ve bu unsur hoyratça yıkılmaktadır.

İster istemez insan sorguluyor . NEDEN ?

7. EUR/USD 3 ayın dibini görmüş vay be. Bu arada real ruble rand rupi hepsi dayak yiyor şu an. Bizim lira yine iyi.

Bugün FED wuhan işi sakat demiş.Çinin ilk çeyrekte beklenen büyümesi 0.

Sayfa 647/999 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •